Byens Bedste Batterier Billigt hos Batteri Byen!

af Brian - fotomalia.dk

I går fik jeg et rigtig godt tips fra en af bloggens læsere – Bjarke “Boom Boom” Buus aka. Mark Wahlberg sendte et tip om billige batterier, og det er ikke bare hvilken som helst batteri. Det er de bedste!

ENELOOP

De bedste battrier jeg nogensinde har ejet er uden tvivl Sanyo´s Eneloop – dem har jeg brugt nu i flere år, og jeg tror sku ikke der findes et batteri der passer meget bedre til mit forbrug.

Hvorfor er eneloop så gode? Tja når man ser på spændingen er den med sine 2000mAh jo ikke prængende, og man kan faktisk sagtens finde andre batterier der kan “bære” mere saft. Men det der skiller eneloop ud fra konkurrenterne er at de kan holde på saften meget, meget længere!

Jeg har ofte mine batterier liggende i min taske i over en måned inden jeg tager dem ibrug, dette var faktisk et problem for mine tidligere batterier, da de som regel var mere eller mindre afladet når jeg skulle bruge dem – dette har aldrig været et problem efter jeg skiftede til Eneloop!

Nå men tilbage til tilbudet!

Bjarke “Boom Boom” Buus aka. Mark Wahlberg var som sagt så venlig at sende mig et lille pip om at man ved at købe mere end 12 battrier, lige nu kunne spare 40% – Jep 40%

Det er sku da meget fedt tænkte jeg og smuttede hurtigt forbi linket og bestilte 12 lækre sorte batterier for kr. 198,- og fandt til min store overraskelse ud af at de var fragt fri!

Det er fandme billigt!

Her for i også lige linket, og jeg kan kun på det varmeste anbefale Eneloop!

Jeg har tidligere skrevet lidt om Eneloop, se her!

Hov og skal vi så ikke lige huske og sige mange tak til Mr. Boom Boom for tippet!

 

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Brian - fotomalia.dk april 18, 2012 - 8:41 pm

Så kom batterierne hjem, og som en lille bonus var der plast boxe med for hver fire batterier jeg havde bestilt!
.
Sejt -tak for tippet hr. Boom boom

Besvar
Søren Skovsgaard april 18, 2012 - 8:45 pm

Fedt at de levere plastikboksene med – det er ikke altid det sker, men nu da der ser ud til at være tilfældet denne gang, så tror jeg da lige jeg vil bestille et dusin.
.
Forresten, hvis man ønsker lidt mere power i batterierne til blitzen så findes de også i 2500mAh, som jeg har haft god glæde af.
.
http://www.batteribyen.dk/genopladelige-batterier/sanyo-eneloop/sanyo-xx-eneloop-aa-r06-4-stk-2500-mah-genopladelige-batterier-powered-by-eneloop-4738

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 18, 2012 - 10:45 pm

Cool – dem har jeg ikke set før, dem må jeg hellere prøve også, og helst inden Kasper finder ud af det, ellers blærer han sig bare med dem!

Besvar
Søren Skovsgaard april 18, 2012 - 10:53 pm

Bare rolig… så længe vi kun skriver om det herinde, så opdager han det aldrig 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk april 19, 2012 - 8:35 am

It’s funny because it’s true

Mr Click Click april 19, 2012 - 12:06 pm

Ligger selv inde med massere af Eneloop batterier og har tidligere brugt de “små” æsker til 4 stk batterier, men synes ofte det bliver noget rod når man har flere sæt med og når nogle er brugte.

Sidst jeg bestilte hos batteribyen købte jeg en stak PowerPax batteri æsker med, både til AA og AAA i størrelse til 12 og 4 stk.. Det er dejligt nemt, da jeg kan stable 4×12 batterier i tasken, hvor jeg tidligere endte op med et rod efter man havde haft hånden i tasken.
Når jeg har brugte batterier, så vender jeg dem bare når jeg kommer dem i æsken igen.

http://www.batteribyen.dk/tilbehoer-til-batterier/powerpax-batteriaesker

http://biiip.dk/Fotomalia/powerpax.jpg

Besvar

Smid en kommentar til os