Årets vigtigste begivenhed – udsat!

af Brian - fotomalia.dk

Ja nu kan det da ikke gå meget mere galt (håber jeg, 7,9,13, bank under bordet, spyt og kast med salt over skulder!), som sagt årets vigtigste begivenhed; FotoMalias julefrokost, er blevet udsat – ØV!

Hop videre og læs om begivenheden og om en stor nyhed som vi snart løfter sløret for!

Stor skuffelse

Ja skuffelsen var stor, da vi i går blev nødt til at aflyse FotoMalias store julefrokost. Alle de store navne ringede og de var helt ude af den, for dem, er det jo også årets store dag. Joe McNally og Chase Jaevis har slået sig ned i Kaspers kælder til vi finder en ny dato (de nægter simpelthen at tage hjem før de har været med til fest) ja og Bubber og BS ringede og var grædefærdige – hvordan kunne det ske..! Jo vi havde desværre valgt at holde festen hos Kasper, som bor i et område af Djursland, som blot er en sort plet på Google Earth. (Jeg er faktisk lidt i tvivl om regeringen ved at området findes.)

Jeg er lidt i tvivl om det er min eller naboens bil?

Desværre har sneen lagt sig i så store mængder, at ikke enegang min Piccanto (som ellers er ret terræn-stærk) kunne komme frem. Derfor tænkte vi, at det var mest forsvarligt at aflyse, og finde en ny dato.

FotoMalia skal holde julefrokost! Men her får i lige en lille snottet julehilsen fra en nedslået fotograf, da det gik op for ham, at han ikke kunne gå til Djursland!

En spændende jul!

Ja julen nærmer sig og det betyder, som sagt, at det er tid til FotoMalias store julekalender, og det bliver ikke kedeligt! Vi er faktisk selv helt oppe at køre over hovedpræmien, for den er stor og vi tror at det er en præmie man vil kæmpe for! (Vi har allieret os med en af DK største fotopushere – så glæd jer)

Jeg vil ikke sige så meget andet end at; hvis man vil gøre sig forhåbninger om at vinde den store præmie er det en god idé at sætte sig ind i hvordan man læser QR-koder (med sin smartphone), lægger tal sammen, laver gløgg og læser op på sine detektiv-skills, for man får brug for det hele! (ok måske ikke at lave gløgg)

Vi glæder os til det d. 1 december – hvad med jer!

Relateret indlæg

14 Kommentarer

Kasper - Fotomalia.dk november 28, 2010 - 2:29 pm

Nøøøøøj din hue er ikke særlig pæn..

Det var rigtig skod med den julefrokost.. Håber snart det klarer op så jeg kan sende Joe McNally hjem, den mand snakker hele tiden 😉

Nå men bedre held næste gang og hvor blir det spændende her i december med den store nye konkurrence!

Besvar
Catarina november 28, 2010 - 4:25 pm

Den er da vild sej og klær’ ham som en fra Lapland af. :mrgreen:

Besvar
Catarina november 28, 2010 - 4:26 pm

Øjjj, hvor jeg glæder mig til det bliver den 1. december – en julekalender måske endda en fotojulekalender – det er da for vildt. 😀

Besvar
Thomas november 28, 2010 - 6:18 pm

Kasper-> nej det har du ret i, noget kunne tyde på at Brian har tabt et væddemål, og er blevet tvunget til at gå med den. :p

Besvar
Brian november 28, 2010 - 7:31 pm

Ej i to kan i så snakke pænt om min hue, det er det fineste emitterede alpakauld fra Cotopaxi vulkanen i Ecuador

@Catarina – Du kan godt glæde dig, det blir så sjovt

Besvar
kasper vissing november 29, 2010 - 10:33 am

Har så tosset emd den Hue, må jeg få lave ten kopi af den? tror min mor kan strikke den på en aften.. :O)

Besvar
Mads november 29, 2010 - 12:27 pm

Jeg oversætter lige for Vissing:
“Er så tosset med den hue, må jeg få lov at lave en kopi af den”
(jeg gætter på at beskeden er skrevet fra en iphone?) 🙂

Besvar
Brian november 29, 2010 - 11:22 pm

Ha jeg viste det var en sej hue…

Du sætter bare mor i sving!

Besvar
kasper vissing november 29, 2010 - 10:34 am

Beklager mine manglende tastetur evner.. håber i kan tyde beskeden :O)

Besvar
Mads november 29, 2010 - 12:29 pm

hahaha – har lige opdaget at alle relaterede videoer, er fra The Julekalender. Gad vide om youtube autogenerer relateret indhold ud fra, hvordan indholdet ser ud i videoen 🙂

Besvar
Brian november 29, 2010 - 11:24 pm

Ha det er da klat på hvordan det ser ud, jeg passer da perfekt ind i The Julekalender.

Thats a goood vending, can you gentake that?

Besvar
kasper vissing november 30, 2010 - 7:46 am

mads mads mads mads, du skaffer mig dybt!! jeg er ejer ikke et stykke Apple.. (eller appeliner… hiii..) Jeg er linux og android (og en lille smule windows) tilhænger.

Got that? 😉

Besvar
kasper vissing november 30, 2010 - 7:48 am

lige en ting, når vi nu har et “åbent” forum.. Hvorfor er der ikke et reelt forum, hvor man kan poste diverse spørgsmål og lufte sine frie tanker/tvivler?

Besvar
Mads november 30, 2010 - 8:54 pm

Kasper jeg beklager for iphone-beskyldningen – der skulle selvfølgelig have stået smartphone, det beklager jeg! (Jeg giver en øl til uno) Mht. til et åbent forum/opslagstavle, så søger vi med lys og lygte efter et wordpress-forum, men har endnu ikke fundet frem til et, som rammer lige det vi kigger efter, men vi håber på at få noget op at køre snart!

Besvar

Smid en kommentar til os