Leg med lys (foto konkurrence)

af Brian - fotomalia.dk

Husk nu at vi lige nu er midt i en af vores aller største fotokonkurrencer – faktisk så meget igang, at tiden er ved at løbe ud for dig der ikke har indsendt et billede endnu!

Skynd dig – du skal da være med!

SÅ RAMTE VI 500!

Vi har det sidste stykke tid ligget meget tæt på de 500 “syntes godt om” på vores Facebookside, men nu er vi endt med at komme over! Top fedt – og det skal selvfølgelig fejres, så derfor sætter vi hermed gang i endnu en fotokonkurrence!

HVAD GÅR DET UD PÅ

Ja, det er jo i virkeligheden ikke vildt kompliceret, man sender et billede ind, bliver bedømt af et skarpt og kritisk dommerpanel, og hvis man bliver fundet værdig vinder man enorme mængder ære, stjerneberømmelse og selvfølgelig en MAX fed præmie!

HVORDAN ER DET NU LIGE DET ER?

Konkurrencen kører, som vi plejer, her på FotoMalia, men vi må hellere lige ridse vores konkurrenceregler op på ny, hvis nu der er kommet nye hoveder til. Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne som et billede og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i “udfordringen”, så det er altså ikke altid, at man kan trække på sit “arkiv”, det kommer an på, hvordan “udfordringen” lyder.

 

Billederne bliver vurderet af et skarpt dommerpanel (FotoMalia + en hemmelig gæstedommer), som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret, hvis deres billede bliver vist og de husker at skrive deres navn i feltet, hvor der står man skal skrive sit navn.

UDFORDRINGEN

Emnet i denne omgang er: “Leg med lys” (frit fortolket – så det er ikke nødvendigvis med flash) Tidsramme: Billedet skal ikke være taget inden for nogen bestemt tidsramme! Billedet skal være hos os senest søndag d. 13. oktober 2013.

HVAD ER DER PÅ SPIL?

Vores gode venner hos Goecker har smidt godter i præmiepuljen, og i denne omgang er det noget der gør godt i hvilken som helst fototaske – vi har nemlig fået lov at smide en super fed flash i puljen. Vinderen kan frit vælge imellem en Nikon SB700 eller en Canon 430ex MII – det er da en præmie der kan få alle til at sige JA TAK! flash

Det er jo umuligt at få for mange flash – så uanset om det er den første eller den syvende flash til fototasken, så er den kærkommen!

  Wow, jeg er vildt glad for at kunne udbyde denne præmie, og jeg håber at kampen om den vil blive hård – ellers tager jeg den selv! 😉 Skærmbillede-2013-09-23-kl.-13.39.42

Stor tak til Goecker for den flotte præmie!

  Men gaveregnen stopper jo ikke her, for ud over at man kan vinde en lækker flash, så kommer vinderbilledet i FotoMalias “Hall of Fame”-Galleri her på sitet – og som om det ikke skulle være nok, så får man selfølgelig også et fotomalia-diplom lige ind i sin mailboks ;) ( jeg ved det –  det, det er helt vildt)

Et tidligt udkast til det “rigtige” og hemmelige diplom.   Så der er altså ingen grund til at sidde der og gemme på guldkornene – kom nu i sving!

KRITIK

Som vi plejer, så vil vi selvfølgelig også komme med lidt kritik til et udvalg af de indsendte billeder, for hele idéen med det her er jo, at man gerne skulle lære noget af at være med, og derfor vil vi for hver konkurrence udtrække minimum tre billeder som vi vil kommentere lidt på. Denne kritik kan både være omkring, hvad vi syntes der virker i et billede, men det kan også være, hvad vi synes der ikke virker så godt. En ting man kan være sikker på er, at det altid er vores uforbeholdne mening, og at vi siger tingene som vi ser det. Vi siger dermed ikke, at det er den ubestridte sandhed, men det er sådan som vi ser billedet. Denne kritik er selvfølgelig altid til debat, og vi opfordrer selvfølgelig jer læsere til at byde ind med, hvad I mener i en kommentar. Efter min mening er konstruktiv kritik en af de bedste måder at udvikle sig som fotograf.

UPLOAD HER!

Husk at skrive et par stikord til, hvad det er du har fotograferet, hvordan du har taget billedet, og hvorfor du syntes billedet passer til emnet!

Der er lukket for opload – vi skal lige igennem de sindsygt mange og sindsygt fede billeder – så vi forventer at være klar med en vinder i Uge 43

 

Filnavnet må ikke indeholde ÆØÅ og billedet må ikke overskride 2000 pixels på den lange led!!

DE INDSENDET BILLEDER

Vi glæder os til at se jeres fede billeder!! – og husk, det er god stil lige at give sine konkurrenter en kommentar med på vejen!

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Julie Forner oktober 14, 2013 - 1:31 pm

Hvordan/hvornår finder man ud af hvem der vandt? 🙂

Besvar
Julie Forner oktober 14, 2013 - 1:52 pm

Ups.. Det fandt jeg ud af, uge 43.

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 15, 2013 - 1:46 pm

Nemlig – det kræver vist lige lidt at finde den rigtige vinder i denne omgang!

Besvar

Smid en kommentar til os