Workshop udsolgt på 4 timer!

af Ard Jongsma

Oh boy! Anden udgave af vores workshop Fra AUTO til FOKUS er allerede udsolgt igen! Vi troede, at det gik stærkt sidste gang, da vi skulle melde udsolgt en dag efter offentliggørelse. Denne gang tog det kun fire timer før alle 14 pladser var taget og vi havde hele otte på ventelisten!

Fra AUTO til FOKUS v.2 udsolgt!

Vi havde varslet at læserne af nyhedsbrevet ville få første bud. Og rigtigt nok nåede vi slet ikke at udbyde workshoppen her på siden før den var udsolgt. Med andre ord, der kommer en nummer to udgave af vores eventyrlige og lærerige weekend workshop i Randers Regnskov med Ard Jongsma og Brian Rasmussen! Den 24. og 25 september bliver der sparket røv igen! Ikke så meget frit leg på alle hylder, men en masse læring og sjov og en uforglemmelig oplevelse med Regnskovens nathold – det kryb og kravl som de daglige gæster aldrig får at se, for slet ikke at tale om at fotografere!

Er du træt af, at du ikke kan komme med, så skal du virkelig huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev inden næste gang (som bliver i foråret)!

 

_8100171

Deltagerne gav den fuld gas sidste gang, og vi er helt sikre på at næste hold kommer til at omfavne eventyret på samme måde!

 

Venteliste

Det er jo ikke sjovt at havne på ventelisten, men det ser ud til, at vi er nødt til at køre et par flere af disse workshops før efterspørgslen lægger sig. Eller også skal vi finde på noget helt nyt – det ville jo være mere i Fotomalias ånd. Måske skulle vi lave et eller andet RIGTIGT STORT igen, med masser af mennesker og spændevis af inspiration i de fedeste omgivelser?

Vi tænker hårdt, så hold øje med vores hjemmeside og Facebook siden! Eller tilmeld jer Nyhedsbrevet her!

 

Workshop Fra AUTO til FOKUS

Et hold kursister i gang med fotografering af fugleedderkoppen Rosa. På behørig afstand!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os