Whats in the big brown box!

af Brian - fotomalia.dk

Ja, hvad gemte der sig i den store kasse fra igår – det er det vi skal kigge på idag!

ET GENERATIONSSKIFT?

Nå, inden vi kommer for godt igang med, hvad der kan ende med at blive en længere omgang, skal vi da lige finde ud af, hvad der var i kassen!

 

Nu er et taske skift jo ikke noget man bare lige sådan gør, det kræver jo, at man rent faktisk har en ny taske som er værdig til at tage pladsen for den gamle – og i mit tilfælde betyder det, at den nye taske skal tage pladsen for en legende!

Min nuværende taske er en LowePro Nature trekker AW – altså en taske der er mere end 15 år gammel! Nu tænker du måske, om der ikke har været nogen gode tasker siden de introducerede denne gamle bandit, og jo, det har der da helt sikkert, men ingen som har kunnet tilbyde mig noget nyt og noget som jeg havde brug for.

 

F-stop

 

Men nu er der kommet en ny og spændende spiller på banen – F-stop Gear – jeg ved faktisk ikke hvor nye de er, men jeg har ihvertfald først lige hørt om dem!

Tilopa

 

Anyways – F-stop gear har været så modige, at sende os en Tilopa BC fra deres Mountain Series, og den glæder jeg mig til at få kigget lidt nærmere på – min første indskydelse er, at den er mega lækker, og jeg er vild med, at de har retænkt hele fototaskekonceptet! Men jeg tænker også, at den nok er en anelse for lille til alt mit grej, men nu må vi se, og som sagt er dette også kun den første vi har fået hjem!

F-stop Gear har virkelig været fede at arbejde sammen med, og da jeg havde lidt et hastebehov fik de tasken frem på rekordtid.

Nå, jeg håber jeg har fundet min næste ynglingstaske, men hvad er din ynglings taske?

 

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Anja Robanke januar 19, 2013 - 11:44 am

Ej hvor lækkert! Altid dejligt med en ny taske 😉 Man er vel pige, ikk 😛
.
Jeg ejer selv en Lowepro Fastpack 350 – fik jeg i føs’dagsgave sidste år – og den er jeg mega glad for, da jeg kan have min Mac med også 🙂 Jeg har desværre ikke nok udstyr til at fylde den helt ud…. endnu 😉 Hjælper måske på det, hvis jeg får gang i 80’er flash’ene 😛

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 19, 2013 - 5:37 pm

He he ja der er jo noget med tøser og tasker – men faktisk tror jeg at jeg har flere end min kone – hvis man tæller objektiv tasker med, så tror jeg at jeg har mellem 10-12 forskellige takser!
.
Og ja det er nok lidt nørded, men det kommer vil ikke bag på nogen!
.
Men faktisk så er jeg ret meget oppe og køre over f-Stop’s system, jeg syntes virkelig det giver nogle fede muligheder, og de virker virkelig gennemtænkt!

Besvar
Jon Detlefsen januar 19, 2013 - 1:47 pm

Nice! Jeg har også haft kig på F-stop, de har nogle meget tiltalende løsninger på behovet for de mere trekking/ekspeditions-egnede fotorygsække. Jeg er spændt på at høre, hvad du får ud af det!

Jeg er dog ganske tilfreds med min LowePro Pro Trekker 400 AW, der opfylder alle mine behov for plads og robusthed. Og noget ef det bedste ved den er, at den var gratis, Ha ha;)

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 19, 2013 - 5:41 pm

Ja deres tasker er mere en kombination af en normal taske og en fototaske – og mulighederne for at veksle mellem hvor meget der er til fotogrej og ekspeditions grej er for mig afgørende!
.
Nu skal jeg lige se om jeg kan finde mig helt til rette i den, men hvis vi passer sammen, så tror jeg sku jeg har fundet min næste taske!
.
Jeg lover jeg nok skal komme med en grundig gennemgang!

Besvar
Frederik Overgaard januar 20, 2013 - 1:26 am

De ser ret fedt ud! Jeg så billedet du lagde på facebook, men du har ikke noget objektiv monteret på kameraet – hvor meget kan man have I den, hvis der sidder en 24-70 på kameraet?

Jeg har en Lowepro Fastpack 350 lige nu som primær taske, men den er for klodset at have alt udstyret med rundt i og det kan ikke rigtig være der. Den eneste anden jeg har er en Lowepro Photosport 200 (mega lækker!) til ture og sport, men der kan være endnu mere (kamera med 24-70 + flash og en 70-200, hvis man er kreativ.

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 20, 2013 - 10:45 am

Hej Frederik..
.
Hmm hvor meget der kan være i hvis min 24-70mm sidder på? Det er faktisk et godt spørgsmål?
.
Det fede ved F-Stop Gear’s måde at lave tasker på er at du kan customize tasken fuldstændig til dine behov – de er lidt anderledes end andre tasker fordi de køre med såkaldte ICU enheder som du kan varierer alt efter mængden af grej!
.
(http://fstopgear.com/product/mountain/icu)
.
Der sidder en “Large slope” i min lige nu, og den er faktisk lige lille nok til mit behov – men der ville snildt kunne være en 24-70 monteret på kameraet plus en 70-200 og et par flash!
.
Jeg har fået mast mit D4, 14-24mm, 24-70mm, 70-200mm, 105mm, 1.7x tele, 2 Sb800 og 2 SB900 + det løse i den jeg har.
.
Jeg vil gerne op og have en Large eller x-Large fra deres pro serie, men de er pt ikke på lager! Jeg håber/ regner med at jeg kan få en hjem når de kommer på lager igen!
.
Håber det var svar på dit spørgsmål?

Besvar
Frederik Overgaard januar 20, 2013 - 4:45 pm

Jeg takker og glæder mig til den fulde test ! 🙂

Besvar
Kim januar 21, 2013 - 10:00 pm

Jeg tænkte for et årstid siden meget på F-stop, og ville gerne handle, men kunne ikke få tilstrækkelig info, og ingen video som nu, til bedre at forstå hvilke ICU der ville dække mit behov. Er der dukket en forhandler op i DK?

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 22, 2013 - 8:57 am

Det er nogle fede tasker, men ja man skal lige vænne sig til det med ICU og finde den rigtige størrelse – jeg syntes deres side er blevet ret fed, og ja videoerne hjælper meget på overskueligheden.

.
Jeg har som sagt en LargeSlope ICU lige nu, og den er faktisk ret stor – den er lige lille nok til at jeg kan have et objektiv monteret på kameraet, men ellers kan jeg have det hele i!
.
Så vidt jeg ved er der ingen danske forhandlere endnu, men jeg ved at de arbejder på det!

Besvar
F-stop Gear - Tilopa BC preview | FotoMalia februar 21, 2013 - 10:12 am

[…] en måneds tid siden fik jeg en kæmpe stor brun kasse fra F-Stop Gear ind af døren, i kassen gemte der sig en Tilopa BC og den skal vi kigge lidt nærmere på […]

Besvar

Smid en kommentar til os