Vind lækre præmier med FotoMalia julekalender!

af Brian - fotomalia.dk

Ihærdighed lønner sig – og det gør det selvfølgelig også i vores konkurrencer – så hvis du vil have den største mulige chance for at vinde årets julekalender, så skal der lidt ihærdighed til – men så er chancerne også store, ja faktisk langt større end på de fleste andre konkurrencer!

Jo, den er god nok – her på FotoMalia har du faktisk muligheden for at vinde et lækkert carbon-stativ – et stativ, som bør være at finde i selv den mindste fototaske!

 

JULEKALENDER

Nu kan du jo have levet under en sten det meste af december, så det kan selvfølgelig være gået din næse forbi, men FotoMalia har traditionen tro en julekalender – og ja den er faktisk ganske godt igang!

Men fortvivl ikke, hvis du først lige er kommet til, for du kan sagtens nå at lege med endnu, og hvis du gider lede lidt, ja så har du faktisk lige så gode chancer  for at vinde, som dem der startede 1. december!

Men hvad er det med det stativ  – hvad er det for noget…?

 

Ingen konkurrencer uden præmier

I år er det Njalfoto som leverer hovedpræmien, præmien er ikke mindre end et MANFROTTO MK190GOC4TB med med et496RC2.

Vi takker Njalfoto for, at de vil være med til at gøre julen lidt sjovere på FotoMalia!

 

VIL DU VÆRE MED?

Ja selvfølgelig vil du det! Og det kan du som sagt, sagtens nå endnu – julekalenderne kører helt frem til juleaften, og vi lukker ingen af lågerne før den 25. december!

Så smut du bare tilbage til 1. december og se, hvad det er det hele går ud på – og kig så alle decemberindlæg igennem, så du kan få samlet alle de lodder, du mangler!

 

JULEKALENDER

Nå, nu til det med koder, gåder og gætterier… – i dag er der et “dagens ord” – eller med andre ord, et lod til konkurrencepuljen! Ordet finder du ved at løse nedenstående spørgsmål!

 

Hvem er sponsor for hovedpræmien i årets julekalender?

 

Ja i dag er der ingen valgmuligheder – du må i gang med detektiv-luppen, og ja, det burde jo ikke være et problem, for jer der har leget med de sidste mange år!

Send dine bud ind til jul.fotomalia.dk, så er du med i konkurrencen! Hvis de er rigtige har du to ekstra lod i puljen!

 

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Michael B. Rasmussen december 19, 2016 - 11:52 pm

He he i nyder bare at sætte vores små grå på overarbejde for sjov, har jeg gennemskuet jer i snøbler ?. Der er jo også den mulighed at siden har en fejl, men det er vist sjældent sket for fotomalia.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 20, 2016 - 12:01 am

Hej Michael – tak for din kommentar, og ja vi elsker at udfordre, men i år har vi faktisk forsøgt at være meget meget flinke, så der burde ikke være de store problemer med at løse dagens gåde…

Er der noget der driller dig – husk at der ikke er bit.ly koder i alle indlæg i år – faktisk er der det i meget få!

Sig til hvis det driller, for så er det formentlig os der har kludret i det!!

Besvar
Johnny Paulick december 20, 2016 - 6:49 am

Njalfoto igen i år..!

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 20, 2016 - 7:59 am

Husk at du skal skrive det ind på ovenstående side for at deltage – en kommentar det tæller ikke ?

Besvar

Smid en kommentar til os