1. December – Så er vi i gang med Julekalender 2016!!!

af Jakob Kjøller

Jeg kan faktisk ikke flere julesange, ellers var jeg, vanen tro, startet med en! 🙂 Men nu går det løs! Fotomalias Julekalender 2016!

Julekalender 2016

Sidste års slagsmark i Fotomalias Julekalender endte med kun én enkelt som fandt alle lodderne. Kim, den ‘heldige’, har hånet mig hele året, da jeg ikke har formodet at lave en svær nok gåde til ham.

Men det skal jeg nok lave i år, hvor vi har valgt at tage fat i Julekalenderen på en ny måde!

Der vil i år ikke kun være bit.ly koder, men også spørgsmål omkring Fotomalia, og dem som står bag. Det håber vi, vil være med til, at knap så mange smider håndklædet i ringen i frustration.

Bit.ly koderne

Hvad er en bit.ly kode? Jamen, det er på ingen måde let at forklare, da det kan være alt muligt, og man skal altså lege detektiv for at finde frem til dem.

Istedet for at forklare en masse om hvordan i skal finde koderne, så er det nemmere at vise den video vi lavede sidste år.

 

Bemærk de koder/ord i videoen virker ikke i år. 😉

Quiz-delen

Udover bit-ly koder, som er gemt på siderne, kommer der så i år en quiz-del, med både store og små, samt kloge og dumme spørgsmål omkring Fotomalia og os bag bloggen. Dem skal du enten finde svaret på i indlægget, eller søge dig frem til på bloggen. Bare rolig, vi skal nok komme med ledetråde. Måske.

Hvordan sender du svaret ind?

Det er ret nemt og foregår på samme vis som sidste år. Du går ind på jul.fotomalia.dk, indtaster dit navn, e-mail og lod/svar, og så er du med i konkurrencen.

Husk, du skal kun bruge ét lod, for at deltage i konkurrencen. Har du bare svaret én enkel gang har du et lod som deltager i lodtrækningen. Men har du flere svar, vil dine chancer i lodtrækningen øges. Så prøv at finde så mange svar og links som muligt! Der er et begrænset antal lodder per person hver dag, men vi skal nok fortælle dig om du skal lede efter et “Dagens ord”, eller et svar på et spørgsmål.

Ingen konkurrencer uden præmier

I år er det Njalfoto som leverer hovedpræmien, men lur mig om der ikke dukker andre præmier op undervejs.

http://bit.ly/2gK67VT

Præmien er ikke mindre end et MANFROTTO MK190GOC4TB med med et496RC2.

Vi takker Njalfoto for, at de vil være med til at gøre julen lidt sjovere på Fotomalia!

Kom nu til sagen!

Jaja, vi skal igang, og i dag skal I gætte jer frem til det første lod, som kommer i form af et svar på et spørgsmål!

Hvert år bliver der afholdt Fotofestival i det mørke Jylland, og det er en af os, der er med til at arrangere den. Så mit spørgsmål er:

Hvem af Fotomalia drengene er med til at arrangere Fotofestival?

Hint, det er hverken mig eller Theis, men prøv at bruge vores søgefunktion, så er jeg ret sikker på, at du finder svaret.

Nå ja da, jeg har gemt et lod :p

Hint: det er ALTernativt, og relativt let.

Go’ jagt allesammen!

 

Relateret indlæg

8 Kommentarer

Anja Robanke december 1, 2016 - 3:39 pm

SÅ er vi igang igen!! 🙂 Skønt 🙂

MEN det bit.ly link er fra sidste år og den vil ikke acceptere den her hos mig 😉
Har du tastet forkert?

Besvar
Jakob december 1, 2016 - 3:56 pm

Send mig en pb på facebook, den skulle virke, spørgemålet er om du har fanget det rigtige?!

Besvar
5. December - fotofestival 2017 - FotoMalia december 8, 2016 - 10:19 am

[…] For at deltage i konkurrencen, er alt du skal gøre at finde dagens ord, eller svar på et af de spørgmål vi stiller her på siden, og sende svaret ind her jul.fotomalia.dk. For flere informationer om konkurrencen se her […]

Besvar
Fra pres i ørkenen til print i Odense - FotoMalia december 8, 2016 - 10:24 pm

[…] MK190GOC4TB stativ med med et496RC2 kuglehovede fra Njalfoto? Jamen, så læs instrukserne her og husk at se vores dødkomiske video fra sidste […]

Besvar
9. December - Skyer - FotoMalia december 9, 2016 - 8:43 am

[…] For at deltage i konkurrencen skal du finde dagens ord eller svar på et af de spørgmål, vi stiller her på siden, og sende svaret ind her jul.fotomalia.dk. For flere informationer om konkurrencen se her […]

Besvar
14. December - De forbandede blinkede lys! Del I - FotoMalia december 14, 2016 - 7:30 pm

[…] MK190GOC4TB stativ med med et496RC2 kuglehovede fra Njalfoto? Jamen, så læs instrukserne her og husk at se vores dødkomiske video fra sidste […]

Besvar
20. December - fotoworkshop i naturfoto sommer 2017 - FotoMalia december 20, 2016 - 11:30 am

[…] For at deltage i konkurrencen skal du finde dagens ord eller svar på et af de spørgmål, vi stiller her på siden, og sende svaret ind her jul.fotomalia.dk. For flere informationer om konkurrencen se her […]

Besvar
Bedre billeder på Facebook? - FotoMalia december 22, 2016 - 7:24 pm

[…] For at deltage i konkurrencen skal du finde dagens ord eller svar på et af de spørgmål, vi stiller her på siden, og sende svaret ind her jul.fotomalia.dk. For flere informationer om konkurrencen se her. […]

Besvar

Smid en kommentar til os