Video – Bilbilledet – Del 2

af Mads - fotomalia.dk

I dag skal vi lege lidt videre med vores bil-foto. Vi skal ind og lave lidt højlys og nogle custom lens-flares

I denne video, som er anden del af vores serie omkring bilbilledet, skal vi som lovet ind og kigge på hvordan vi kan lave lidt sjove detaljer. Denne gang er det vores lys vi skal ind og fremhæve og tilføje. Jeg viser jer hvordan man kan bruge penneværktøjet til at forudbestemme, hvor vores lys-stroke skal ligge i billedet. Jeg viser også hvordan man ved hjælpe af lidt modifikationer i vores gradient tool, kan lave nogle rigtigt fede lens-flares.

Denne tutorial er optaget klokken 02.00, så undskyld hvis jeg hvisker eller lyder lidt træt, jeg vil bare ikke vække mine børn midt om natten – Konen har været oppe og kigge underligt på mig – sådan er det når der går nørderi i den 🙂

Her kan du se hvad det er vi skal lege med i dag

Hvis du endnu ikke har set del 1 – kan du se den her

God fornøjelse med videoen.

Relateret indlæg

1 Kommentar

Brian april 3, 2010 - 9:57 am

Hey..

De høj lys du har lavet på siden af bilen var faktisk dem jeg ville ha lavet ved at bruge to flash mere på hver side af bilen.

https://fotomalia.dk/blog/?p=698

– Cool

Brian

Besvar

Smid en kommentar til os