Video – Bilbilledet – Del 3

af Mads - fotomalia.dk

Så er vi kommet til sidste del, i serien om vores bilbillede.

I denne video gennemgår jeg de sidste touch-up ting, som jeg går ind og leger med, inden jeg er tilfreds med billedet. Jeg gennemgår hurtigt, hvordan man laver en refleksion, hvordan man udjævner farven på kølerhjelmen og til sidst en hurtigt gennemgang af de ting vi har arbejde med i de tre videoer.

Du kan se forskellen fra start til slut her (skifter selv efter 3 sek)

Du kan også hente en lowres version af min psd-fil ned og kigge lidt på, hvad jeg har lavet lag for lag (undskyld hvis jeg roder 🙂 ). Den kan du hente her og lege lidt med (Må dog kun bruges til inspiration – copyright fotomalia.dk)

Jeg håber i har fået lidt forskellige teknikker med på vejen. Husk nu på, at det selvfølgelig ikke kun er på billeder med biler, man kan bruge disse teknikker, det gælder bare om at tænke ud af boksen. Husk at være kreativ og lege løs med jeres billeder, der er ikke noget som er rigtig eller forkert i Photoshop.

God fornøjelse med del 3.

¨

Del 1 finder du her
Del 2 finder du her

I må endelig gerne poste links til jeres billeder, hvis i laver noget ud fra det vi poster her på blogger. Kommenter også gerne, hvis der er noget i gerne vil have hjælp til – eller gerne vil have at jeg viser, hvordan man laver i Photoshop.

Vi ses i en anden tutorial 😉

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os