Ugens Valgte (uge 3)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

I denne uge er ugens nummer et et lidt anderledes billede, men det fangede mig faktisk med det samme – jeg synes der er en mystisk stemning, som jeg godt kan lide, og det vækker et eller andet i mig – og det kan jeg godt lide!

Hvis jeg skal give lidt konstruktiv kritik, så tror jeg, at jeg selv ville have lavet en lidt anderledes efterredigering (lidt mere kontrast) – og så ville jeg droppe rammen!

Poul stort tillykke med billedet!

_Den-sjældne-Ismåge-fra-Hanstholm,-udsat-for-lidt-leg-med-lang-lukketid---Poul-Holm-Pedersen---wwwpohpdk

Uge 3 -Den sjældne ismåge fra Hanstholm, udsat for lidt leg med lang lukketid – Poul Holm Pedersen

 

UGENS #2

Selv med de meget sparsomme resurser, så har du formået at lave et særdeles flot resultet – godt gået!

Teknisk har jeg ikke meget at sige, det er flot arbejde, og jeg ville ikke vide, hvad jeg kunne gøre bedre – men selve billedet er lidt… ordinært. Jeg tror at billedet ville kunne gavne af en mere spændende komposition, eller et andet opsæt (baggrund/forgrund) – når det er sagt, så er dette jo et produktskud, som har til formål at vise, hvordan øreringen ser ud – ikke vække noget i beskueren.

Lars flot arbejde og tillykke med billedet!

Uge-3---Ørering-i-tyggegummi-med-mappe-som-baggrund---Lars-Holmgaard---wwwlarsholmgaarddk

Uge 3 – Ørering i tyggegummi med mappe som baggrund – Lars Holmgaard

 

 

UGENS #3

Lækkert dyr, lækre farver, og godt fototeknik!

Henrik, du har ved flere lejligheder vist at du mestrer at skabe nogle flotte og detaljerige dyreportrætter – de vækker næsten altid begejstring, og det er forståeligt, for det er teknisk flot arbejde!

Personligt kan jeg rigtig godt lide, når fotografen bliver lidt mere kunstnerisk, men det er jo en smagssag – jeg tror dette billede ville gavne af en horisontal beskæring/ tættere beskæring. Den sorte baggrund bliver meget dominerende, og er i mine øjne ikke vigtig for dit budskab.

Jeg tror også at billedet ville gavne af, at du var mere i niveu med gekkoen – det syntes jeg ofte giver et mere “spændende/dramatisk” udtryk.

Henrik – jeg håber du tager godt i mod kritikken, jeg ved godt, at jeg har været efter lignende billeder før, men det er “k/ærligt” ment, og kun min mening!

Tillykke med billedet!

Uge-3---Leopard-Gekko---Henrik-Juul-Sørensen

Uge 3 – Leopard gekko – Henrik Juul Sørensen

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=84]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led, og MAX 1 MB!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 4

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 3

Ja I får lige et familieskud, men der er andet en familieskud i Ugens Billedgalleri, som du kan hoppe ind og tjekke ud lige her!

2014_januar_18_

Snevejr er bare fedt – men det måtte gerne blive liggende i stedet for at forsvinde!

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

11 Kommentarer

henrik Vind januar 19, 2014 - 1:41 pm

Teksten under sidste billede er forkert…

/henrik

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 19, 2014 - 1:57 pm

Vups – det er hermed rettet – tak for kommentaren!

Og tak fordi du legede med!

Besvar
Johnny Møller januar 19, 2014 - 6:42 pm

Rigtig fine billeder endnu engang. Min favorit må være gekkoen, men jeg vil nu ikke gå så vidt som at kalde det for “et lækkert dyr” 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 19, 2014 - 6:51 pm

JOOO Johnny – det er da indbegrebet af et lækkert dyr!!!

Besvar
Poul Holm Pedersen januar 19, 2014 - 9:28 pm

Tak for kommentaren til mit billede af Ismågen. To ting har gjort, at jeg legede med et billede som dette. Jeg har før sendt et par billeder ind, hvor du opfordrede mig til at prøve noget andet end de teknisk fine billeder og så var jeg kommet så tidlig ud til Ismågen første gang, at det ikke var blevet lyst endnu, så var det jo nærliggende at lege med lang lukketid 🙂 Tillykke til de 2 andre fotos, jeg kan især godt lide gekkoen, der jo nok egentlig er mere min type billede.

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 23, 2014 - 7:29 pm

Fedt at høre at du har tænkt over min kritik – og jeg syntes jo tilsyneladende at det har virket 😉

Den mere stilrene billedestil er også lækker, men billederne bliver hurtigt overskuet og måske nemt glemt i mængden – din ismåge har noget mere (i mine øjne) og det syntes jeg er fedt!

Tak fordi du legede med!

Besvar
Jacob Almtoft januar 21, 2014 - 3:36 pm

Huh… den står på byggerod, men jeg må tilbage i legen, når kameraet bliver støvet af…

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 23, 2014 - 7:31 pm

Ja Jacob – man kan ikke bare lade kameraet stå og samle støv – det dur ikke, ind i kampen…

Vil du have en lille hygge opgave – så har du en undskyldning overfor konen… Jamen FotoMalia siger jeg skal…

Besvar
Mark Gjøl januar 25, 2014 - 4:21 pm

Jeg har smidt et billede op (Laurens blabla) til uge 4… Skal det dukke op automatisk, eller skal jeg vente på, at I lægger det op?

Besvar
Mark Gjøl januar 25, 2014 - 4:22 pm

Nå, du kom de alligevel – dobbelt endda. Så kan det jo være ligemeget. 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 26, 2014 - 9:49 pm

Ja vores uploader er lidt ivrig nogen gangen… Men hovedsagen er jo også at den kom op 😉

Besvar

Smid en kommentar til os