Ugens Udvalgte (Uge 7, 8, 9 og 10)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Hold nu op – det er jo TOP lækkert det her!

Det er ikke hver dag man ser så lækre bil billeder, og slet ikke fra en dansker – det er en stor ære at have Thomas’ billede her på bloggen – vi håber han vil gøre os den ære at smide et gæste indlæg vores vej. Vi har faktisk allerede været i kontakt med Thomas og mon ikke det lykkedes at få ham til at dele lidt tips og tricks…

Nå tilbage til billedet – normalt er dette jo tidspunktet hvor jeg kommer med konstruktiv kritik, men jeg må indrømme at jeg intet har at sige andet end at jeg er vild med det billede, og den måde den skæve vinkel øger dramatikken! FLOT!

Tillykke til Thomas

image13-49f179559e2daa4e9e840233927490fd7d7e9ce1

Thomas Juel , Tom K i hans Audi LMS R8 CHGP 2013

 

UGENS #2

Lidt specielt, men jeg kan lide det!

Jeg tror måske dette billede er taget ud af vinduet på et tog? den fine solnedgang er fin, men jeg syntes faktisk at det er kombinationen af bevægelsen, den sjove sky og den fine solnedgang der gør dette billede specielt.

Kunne noget være bedre? Tja jeg tror billedet ville gavne af lidt mere kontrast, men da det er et lidt specielt billede, er det ikke sikkert at det ville virke.

Specielle billeder som dette virker som regel bedst som de er!

Linda – Tillykke med billedet!

img_7881-as-smart-object-1-copy-71572d335973779e96ba122089fb82695a83a58f

Uge 7- Solnedgang-Linda Vendelbo

 

 

UGENS #3

Tja – jeg har jo før været inde på at jeg har en svaghed for natbilleder!

Natten kaster et helt andet lys på motiver, og dette gør ofte denne type billeder hels specielle – dette billede er ingen undtagelse!

Jeg er dog ikke helt vild med PS månen? Syntes den er lidt dominerende, og til trods for det flotte arbejde ser den ud til at være klippet ind (fuck det er noget møg hvis den ikke er klippet ind, så lyder jeg jo som en spade)

Men dejligt billede som sagtens kan bære sig selv uden klip og klister..

Thomas – tillykke med billedet

sankt_knuds_kirke-odense-2000px-e04311f894a86894b06f4337db999b8643c6f5be

Uge 7 – Odense by night – Thomas Mørkeberg / www.framedbythomas.com

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

UGENS UDVALGTE HOLDER PAUSE

Som du måske har lagt mærke til, så har aktivitetsniveauet været noget under normalen på det sidste – dette skyldes mest af alt en omlægning på jobbet som lige pt. optager alt min opmærksomhed. Den tid der er tilovers bruges på familien, og det skal selvfølgelig prioriteres, men det skal bloggen selvfølgelig også, så at jeg lige nu nedlægger “Ugens Udvalgte” er mest et udtryk for at jeg hellere vil komme med noget af mit eget indhold når jeg kan!

Så kort sagt – nedlægningen er for at prioritere indlæg med eget indhold, og det håber jeg giver lidt mere plads til at der kommer noget 😉

 

BRIANs BILLEDE UGE ?

I får lige et enkelt aktuelt billede – der skal nok lige komme mere om billedet, men nu får i lige dette til en start!

_D4A2359

Indlandstaipan – gift nok til at så flere hundrede mennesker ihjel!

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Thomas Mørkeberg marts 24, 2014 - 10:52 pm Besvar
Brian - fotomalia.dk april 1, 2014 - 7:44 pm

He he – det var godt, så behøver jeg ikke skamme mig..

Jeg syntes nok der var noget der ikke helt stemte 😉

Besvar
Thomas Juel april 13, 2014 - 10:18 am

Hej med jer

Tusind tak for jeres kommentar til mit billede, ikke hver dag man får disse skud med hjem..

Mvh Thomas

Besvar

Smid en kommentar til os