Ugens Udvalgte (uge 6)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Lækkert billede – som virkeligt understreger den kære Joe McNally’s kloge læresætning!

 

If you want to take more interesting pictures, stand in front of more interesting stuff

 

Lars, det er et flot billede du her deler med os, det er teknisk veludført, du har et spændende motiv, og din efterredigering fugere godt til motivet – men jeg syntes din komposition halter en lille smule.

Jeg er med på at du gerne vil vise den dramatiske himmel, og det fungere også godt – men jeg ville gerne have noget mere luft i den retning hvor motivet drejer!

Hvis du havde samme mængde luft til venstre for helikopteren(?) som du har til højre – så tror jeg billedet ville være endnu stærkere!

Men alt i alt, lækkert billede – stort tillykke!

to_the_rescue-8e59aa49ab0e06d3af434b651b34857b22adb990

Uge 6 – To the rescue – Lars Krogsagard/www.larskrogsgaard.dk

 

UGENS #2

Og endnu, endnu en gang som nummer 2 – Jesper Videbæk!

Ja jeg tror ikke jeg kan sige noget fornuftigt uden at gentage noget jeg har sagt mange gange før (i denne uge var du vist offer for McNally’s læresætning….) – men ikke desto mindre FLOT som altid!

Tillykke til Jesper!

untitled-0f11604d349b4b68702ede06b6d71497be93798f

Uge 6 – Jesper Videbæk

 

 

UGENS #3

Her er der kommet action på….

Jeg er vild med den måde den hurtige lukkertid skaber en spænding i billedet – pukken kan jo ikke blive ved med at hænge der – denne forventning skaber spændinger i billedet, hvilket giver liv!

Lennard, jeg syntes du her har lavet et stærkt billede med en god energi, men man bliver hurtigt færdigt med billedet, og jeg mangler måske lidt mere… jeg ved bare ikke helt hvad det er, og det er måske mest fordi jeg ikke er den store hockey mand

Tillykke med billedet!

hvidovre-herning041310114-fa67ff3ff682e10dc152cff98dcd3e0786280e63

Uge 6 –  Lennard Christiansen – Hockey

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=84]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led, og MAX 1 MB!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 7

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 6

Ahh i denne uge har jeg faktisk taget billeder – ikke så mange, men det går den rigtige vej!

Jeg har været på jagt efter vores nye Vari lemurere – jagten gik OK, jeg kom da tilbage med et par brugbare billeder, men vigtigst af alt – jeg kom afsted!

Jeg ved ikke hvad det er med mig og lemurer, men hver gang jeg skal fotografere dem, så ender jeg med at blive skidt på – se bare sidste gang!

unnamed

Vari lemur – Hold op hvor er min nye 180mm skarp!

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os