Ugens produktion

af Mads - fotomalia.dk

Jeg har den sidste tid stresset af ved af lege i Photoshop. Så jeg tænkte at jeg ville poste lidt af de billeder det er blevet til.

Jeg sidder tit om aftenen og kobler af ved at lave lige præcis det som jeg har lyst til. Det er rart efter en arbejdsdag med faste opgaver, at kunne lege lidt i fantasiens verden.

Robert Downey Jr

Dette billede blev lavet til en Photoshop-konkurrence, hvor man skulle lave skøre frisure på kendte mennesker. Jeg har tidligere haft held med at bruge min afro-teknik på John Locke fra LOST Så jeg tænke – hey det prøver vi da igen. Og til mit held så vandt jeg konkurrecen 🙂 Klik på billedet, for at se source-billedet.

Mix Tape

Denne lille fætter blev også lavet til en konkurrence, hvor man skulle give liv til livløse objekter. Det blev desværre kun til en 4. plads

Her kan i se de dele, som jeg har brugt til at lave billedet

Svævende banan

Denne søde abe, som sidder og kigger op efter sin banan, kom lige som de to ovenstående også til verden, ved at sætte nogle billeder sammen. Emnet var “svævende ting” Denne endte på en 3. plads
Faktisk vandt jeg også denne konkurrence med Brians profilbillede Så nu mangler vi bare at vinde noget med Kaspers billede – men det kommer sgu nok aldrig til at ske… 😉

Her kan i se mine sources til abe-billedet

Take Your Stinking Paws Off Me

Jeg sad og legede med at lægge lys og skygge på tekst for at få en slags 3d-effekt. Det kom der dette resultat ud af. Citatet er selvfølgelig fra “Planet of the apes”
Hvis der er nogen der har lyst til at prøve teknikken af, så har jeg lavet en tutorial om dette

Go ahead make my day

Igen leg med lys og skygge, denne gang gik jeg efter at lave teksten, så det lignede pap eller karton, som hænger i tynde tråde, det er samme princip som ovenfor som er brugt. Og ja citatet er fra “Dirty Harry” – hvis i nu ikke vidste det…

Brians fødselsdag

Brian havde jo fødselsdag i onsdags, så det skulle jo fejres. Kasper og jeg snakkede sammen om blev enige om at Kasper ville skrive en lille sød tekst og så skulle jeg retouche Brian, så han bare så super godt ud. Han har det lidt hårdt med at blive gammel. Det kom der dette resultat ud af.

Her er billederne som blev brugt til at gøre Brian pæn og nydelig 🙂

Foxeye

Denne lille ræv er en lille tribut til min kammerat Jan aka. Foxeye. Igen igen en konkurrence, hvor man som emne skulle lave et billede, som relaterede til de forskellige bruger-navne på worth1000.com. Jeg har ligget nr. 1 ud af 26 hele dagen, så jeg sidder og krydser fingre for endnu en 1. plads! Men nu må vi se.

Billedet var faktisk rimeligt enkelt at lave. Jeg fandt et rævebillede og et par øjnklapper – så blev der leget med diverse filtre, og det var faktisk det.

Big Bowling

Dette billede har jeg faktisk siddet og lavet sideløbende med at jeg har lavet dette indlæg, da det er til en konkurrence, som kører imens du sidder og læser det her. Emnet denne gang er at lave objekter enormt store – og ja valgte faldt af en eller anden grund på en bowling-kugle. Jeg har valgt at gøre billedet lidt sjovere ved, at lade den smadre asfalten. Så nu må vi se, hvor godt den klar sig.

Her kan i se de billder, jeg har brugt for at lave dette billede.

Det var, vist alt, hvad der er kommet fra min hånd – hvad med jer, har i nogle sjove projekter i går og pusler med for at koble af i hverdagen?

Ha’ en god weekend!

Relateret indlæg

13 Kommentarer

Johnny august 26, 2011 - 7:48 am

Fy faen det er nogen lækre kreationer som du disker op med der. Det er utrolig hvad man kan lave i Photoshop. Tænker her specielt på hvor godt du egenlig har fået Brian til at ud. Masterpiece siger jeg bare 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 26, 2011 - 8:23 am

Hahaha tak Johnny, ja han er blevet en del kønnere efter han røg en tur igennem maskinen 🙂 jeg takker for de fine ord!

Besvar
Marie august 26, 2011 - 8:57 am

Super fede billeder Mads – og hvor er det dejligt at se noget af alt det du selv finder sjovt og spændende – mere af det tak 🙂

Besvar
Lasse Byrdal august 26, 2011 - 9:41 am

RESPEKT !!
Det er enormt inspirerende at se dine værker. Jeg skal bare hjem og lege i PS i weekenden.
Hvor finder du alle de konkurrencer du er med i ?

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 26, 2011 - 9:53 am

Tak Lasse! Jeg deltager på http://www.effects.worth1000.com – der er altid gang i konkurrencer, både for begyndere og øvede. Folk er altid rigtig søde ved hinanden derinde, og det er fedt at folk ofte vender tilbage med konstruktiv kritik 🙂 Rigtig god weekend, og god nøderi!

Besvar
Anders Dalsgaard august 26, 2011 - 11:22 am

Seriøst nogle fede kreationer! Det tager jeg sgu hatten af for. Hvordan har du lavet den der afro, er det en brush eller har du fundet noget hår andensteds og smidt på ham?

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 26, 2011 - 11:36 am

Tak Anders. Håret er tegnet med en brush 🙂

Besvar
Thomas august 26, 2011 - 1:06 pm

Og tillykke med 1. pladsen med ræven…. Nice job..
God weekend.

Besvar
kim august 26, 2011 - 7:31 pm

Mads, jeg er helt paf…

Besvar
Jesper Videbæk august 27, 2011 - 10:39 am Besvar
Mads - fotomalia.dk september 1, 2011 - 8:46 pm

hahaha – hvor er det megafedt. David Thorne er min soulmate!

Besvar
PSHoudini august 30, 2011 - 10:31 pm

cool

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 31, 2011 - 12:17 pm

Thanks man. Appreciate it 😉 see you at worth!

Besvar

Smid en kommentar til os