Teksteffekt – “Neon-rørs-effekten”

af Mads - fotomalia.dk

Det er et stykke tid siden vi har leget med at lave en sjov teksteffekt, så det skal vi da i dag.

Hvis i klikke på billedet, så kan i se den effekt vi lege med at lave i dag:

Det er faktisk supernemt at lave denne sjove teksteffekt. I skal blot bruge en font, hvor bogstaverne “hænger sammen” Altså en håndskrevet font – ok det behøver det selvfølgelig ikke at være, men jeg tvivler på at effekten ser særlig fed ud på en Verdana!

Vi skal lege lidt med Dodge og Burn tool, som gør at vi henholdsvis kan lave high lights og skygger. Jeg kunne godt sidde og skrive alt, hvad i skal lave men det hele er meget lettere at forstå (forhåbenligt) hvis i kigger med i videoen.

Rigtig god fornøjelse – og god weekend derude!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Kasper - Fotomalia.dk februar 11, 2011 - 11:06 am

Hej Mads.

Det er en rigtig flot tekst og med måden du “håndlaver” de små overgange og toucher det hele lidt up, ser det meget mere “organisk” ud end hvis det bare var lavet med bevel. Det er lækkert.

Det er tæskeirriterende at man aldrig kan finde noget at kritisere i dine videoer, så man er nødsaget til at angribe dig personligt for at skrive noget som ikke bare er rene skulderklap 🙂

Jeg har lige en forespørgsel. Det jeg bruger PS til mest er redigering af billeder (mest fordi jeg ikke kan finde ud af at bruge det til andet..) og når jeg skal sætte noget grafisk gejl op, i form af en lille brochure eller flyer, så bruger jeg indesign. Kan vi ikke overtale dig til at lave nogle tut’s med nogle rigtig fede tips i indesign?

Besvar
Ugens produktion | FotoMalia september 16, 2012 - 3:06 pm

[…] Jeg sad og legede med at lægge lys og skygge på tekst for at få en slags 3d-effekt. Det kom der dette resultat ud af. Citatet er selvfølgelig fra “Planet of the apes” Hvis der er nogen der har lyst til at prøve teknikken af, så har jeg lavet en tutorial om dette […]

Besvar

Smid en kommentar til os