Ugens billede (uge 46)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Dejligt enkelt og meget meget flot – enkel lyssætning, enkel idé, og vel eksekveret!

Jeg syntes billedet her fungerer rigtig flot, og jeg er vild med den stemning du har skabt – jeg syntes dog at din komposition kunne være lidt skarpere. I mine øjne ville billedet gavne af en smule mere luft omkring bladet, og jeg ville personligt have placeret bladet mere mod venstre.

Men Johnny – tillykke med billedet, det kan du godt være stolt af!

autumn-inside-47a740f1a89ab1ac0b1e43845ce5e23d2c9085c7

Uge 46 – Autumn inside – Johnny Møller

 

UGENS #2

Ja så har vi ham jo med igen…

Lars du rammer mit fotofælde hjerte hver eneste gang.. Dejligt billede, som jo passer fremragende ind i dit syn på naturfotografiet – billedet er flot og nærværende, og jeg er vild med det!

Jeg syntes dog at der mangler lidt skarphed på selve haren, og jeg syntes din komposition kunne have været stærkere – men det er jo ikke nemt at styre når man overlader alt til “tilfældighederne”. Forstå mig ret – det er et fantastisk resultat du har fået med en fælde, men man må jo gerne fluekneppe her ikke?

Lars, tillykke med billedet, jeg håber du vil dele lidt historie om det!

lhh20131001-0007-b824ecd4daf6e48fac35e1b52fb98c97dec2db6c

Uge 46 – snehare fanget i (foto)fælden – Lars Holst Hansen

 

 

UGENS #3

Ja landskab handler jo i høj grad om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og det må man sige at Mikael her har været..

Meget meget flot resultat, som er svært at komme med noget kritik til, min eneste kommentar er, at det er et billede som man har set lignende af før – ikke at dette gør dit mindre værd på nogen måde.

Også et stort tillykke til dig Mikael

img_7787-89539d429716b6773c547e49fd9b3e5d4b8aaf4f

Uge 46 – Mknofler.pixu.com Midtsjællandsk Landskab

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=78]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 47

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 46

I denne uge er det blevet til en enkelt opgave – en opgave med masser af hunde.

I får lige et enkelt billede af en af de sødeste hunde der var foran kameraet. Jeg nyder at lave opgaver som disse, for jeg syntes hunde er dejlige at arbejde med, og ejerne bliver så fantastisk glade, når de ser, hvor fine deres “bedste ven” kan blive.

_D4A7886(800)

Nuttet? 

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

1 Kommentar

Lars Holst Hansen november 18, 2013 - 8:48 pm

Halløj og tak for udvælgelsen! Tænkte nok at jeg kunne ramme dig med et fotofældebillede, Brian… Du har ret i at skarpheden på haren ikke er 100% men det lader til at være en smule bevægelsesuskarphed (taget med 1/160s). Jeg har min tærskel lukkertid stående til 1/100s med f/11 og blænderprioteret auto kombineret med Auto ISO. Måske jeg skulle gå lidt ned i lukkertid til 1/250s eller 1/500s. D700 burde kunne klare det hvad høj ISO angår. Ang. kompositionen kunne jeg godt have tænkt mig haren 10cm mere inde mod midten men som du siger må man jo tage hvad man kan få når man skyder med fælde. Var der for resten ikke noget om at du ville lave et indlæg om fældefangst og de forskellige typer sensorer (aktiv, passiv)…? Tillykke til Johnny og Mikael også for udvælgelsen! Det er nogle rigtig fine billeder. Jeg ville nok have komponeret begge lidt mere asymmetrisk hvis det var mig. Også sød vovse, Brian, og flot lys.

Besvar

Smid en kommentar til os