Ugens billede (uge 45)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Så er han jo tilbage igen..

Eric – dejligt billede, med en god ro og flot kontrol, men det er i mine øjne ikke helt på højde med de billeder du plejer at vise frem. Her viser du i mine øjne “bare” en benzinstation – normalt syntes jeg at kunne se noget personligt (din stil) i billederne.

Forstå mig ret – det er et knaldgodt billede og du er jo også endt på føstepladsen 😉

Tillykke med billedet!

Uge45-Tankstation-Eric Dufour

Uge 45 – Tankstation – Eric Dufour

 

UGENS #2

Ugens andet billede er fuld af stemning – flot arbejde Helge.

Helge, jeg er vild med dit billede, jeg synes det fungerer rigtig godt, og jeg fornemmer en mand, der tænker over nogle tunge tanker – flot fanget!

Kvaliteten af dette billede er lidt presset – der mangler lidt skarphed, der er en hel del støj, men det er aldrig afgørende, hvis et billede fanger den rette stemning, eller fortæller en klar historie.

Tillykke med billedet!

Dunkaer Kro

Uge 45 Overvejelser – Helge Jørgensen

 

 

UGENS #3

I ugens sidste billede er vi kommet på svampetur – med en 400mm…

Poul, du har leveret et enkelt og meget roligt billede – det er skarpt, veleksponeret og alt i alt teknisk i orden.

Faren ved at lave et billede som er så roligt og teknisk i orden er, at det nemt kan gå hen og blive en anelse kedeligt – jeg mangler lidt “din vinkel”, altså at du som fotograf giver mig noget mere til denne scene! Min tanke er, at du måske er blevet lidt forundret over, at du kunne lave dette billede med din 400mm, og det er her de stærkeste følelser i billedet ligger? (jeg kan selvfølgelig tage fejl 😉 )

Men Poul – tillykke med billedet, og jeg håber du kan tage kritikken, den er som altid venligt og konstruktivt ment!

Guldgaffel, Macro med min 400 mm. Poul Holm Pedersen www.pohp.dk

Uge 45 – Guldgaffel – Poul Holm Pedersen

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=78]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 45

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 44

Jeg har været på kursus det meste af ugen, men torsdag morgen fik jeg sneget mig ud i hele 65 minutter – desværre var det ikke meget der kom ud af det, men lidt fik jeg da med hjem.

En flok krondyr fotograferet et par minutter før sol opgang.

2013_november_07_

Nogle gange glemmer jeg, hvor fantastisk “naturen” i Danmark kan være – heldigvis er det bare at komme derud, så bliver man hurtigt mindet om det!

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Poul Holm Pedersen november 10, 2013 - 4:58 pm

Tak for kritikken af mit billede af en Guldgaffel, Jeg havde prøvet den samme svamp 14 dage før, med min macro. Det fungerede bare ikke, syntes jeg, så det er nok rigtig at jeg blev forundret over mulighederne med min 400 mm. Jeg er nok mest til billeder hvor det tekniske er i orden, men kan godt se hvad du mener. Jeg kan fint tåle kritikken og skubbes lidt hver gang, tror jeg 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 10, 2013 - 9:20 pm

Dejligt hvis jeg kan skubbe lidt i den rigtige retning – det ser nu ellers ud til det køre meget godt!

Tak for dit bidrag!

Besvar
Helge Jørgensen november 10, 2013 - 5:01 pm

Hej. Tak for placeringen. Og roserne!!!

Ja det er lidt vel meget støj men i betragtning af at der stort set ikke var lys til rådighed ja så var der ikke meget mit gamle Canon 400D kunne gøre ved det. Det taget i betragtning er det ikke så ringe’ et billede.

Tillykke til mine to andre med-vindere.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 10, 2013 - 7:50 pm

Ja men jeg syntes faktisk ikke at støjen, støjer for meget på dette billede – den tilføre bare mere stemning!

Tak for dit bidrag!

Besvar

Smid en kommentar til os