Ugens billede (uge 43)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Thomas D. Mørkeberg har været så flink og tage os med en tur til Budapest, og det må jeg sige, at jeg er ualmindeligt glad for, for hold nu op det er et lækkert billede!

Thomas du har taget billedet på det helt rigtige tidspunkt (eller også har du snydt i PS), for måden du balancerer det naturlige og tilstedeværende lys på er eminent!

Meget flot billede, og jeg har ingen kritik, jeg ville ønske jeg selv havde taget det billede!

20130722-210053-edit-230e9425b566b1c0c250f0f8ce6f2372e263ae2d

Uge 43 – Budapest – Thomas D Mørkeberg

 

UGENS #2

Jeg har sagt det før, jeg er helt vild med Erics grafiske, og simple billeder – de rammer mig hver eneste gang.

Eric, der er ingen tvivl om, at du har fundet din egen stil, og man vil helt sikkert kunne udpege dit billede i mellem 100 andre, men pas på med kun af gå efter det du kan, og det du ved virker, pas på du ikke ender med at sidde for meget fast i en stil – sørg for at du kommer “rundt” så du udfordrer dig selv, ellers stopper din udvikling!

Men flot arbejde og tillykke med billedet!

img_4228vf800-eab511d1bbcfa4ace0a9b795933bdd4e01c64baa

Uge43-NRGI Park-Eric Dufour

 

 

UGENS #3

Hej Lars, og velkommen hjem!

Dejligt billede du her lægger ud med, det er lækkert mystisk og drypper jo næsten af stemning!

Jeg kan personligt rigtig godt lide denne type af billeder, men jeg er sikker på der sidder en flok derude og tænker … øh, hvad? – og det er altid faren, når man går lidt ud over normen. Jeg syntes det holder, og jeg kan sagtens se, hvor du vil hen med din “mammut”.

Jeg håber du har haft en god tur, og jeg glæder mig til at se flere billeder!

_3004290-9fbc9abceabb78648dfa172ba5e5b105e5232244

uge 43 – mammut/moskusokse – Lars Holst Hansen

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

ET PAR EKSTRA

Jeg har valgt lige at give to billeder en ekstra lille kommentar, disse to billeder har nemlig et par ting til fælles.

Begge billeder er for mig at se, lidt for svære at forstå, og har begge fået lidt for meget gas på fantasien. Jeg ved simpelthen ikke hvad fotografen vil fortælle mig, og det gør mig usikker og gør, at jeg mister lysten til at se på billedet.

Kreativitet er godt, men pas på at den ikke tager overhånd, så det bliver for meget – så mister I jeres publikum!

image-1b7d94c73f52e34e6c1ecd8300bbb8178d0a8835

Uge 43, Stjernen fra dybet,  Vivi Gundersen

blackout-59d47f91d2d53ecbf72b091cee38cf891b5733db

Uge 43 – Blackout – J.Deleuran 

Det er tydeligt at I begge er glade for Photoshop, og det er også et fantastisk værktøj, men men, som min gamle sløjdlærer altid sagde:

Et godt stykke arbejde er, når man ikke kan se spor efter værktøj!

Jeg håber I kan klare kritikken, den er venligt og konstruktivt ment! – Og KUN et udtryk for min holdning!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=78]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 44

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 43

I denne uge har jeg snydt lidt, jeg har nemlig været en tur i arkivet – faktisk helt tilbage i 2009!

Jeg syntes lige for tiden, at jeg lider meget under en slem omgang “rejsefeber”, og jeg havde derfor lige behov for at drømme mig lidt væk!

_DSC7449

Indianerbørn hos Verde Sumaco-stammen

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Lars Holst Hansen oktober 27, 2013 - 10:02 pm

Halløj og tak for udvælgelsen. Ja jeg er retur efter 17 uger i vildmarken! Det blev desværre ikke til så meget fotofældefangst som jeg havde planlagt og håbet på men lidt kom der da i kassen. Bl.a. ovennævnte billede af et par moskusoksetyre. Ligheden med en mammut var jo ikke tilsigtet for det er ikke til at vide hvordan et dyr ser ud når det for lov at bevæge sig i de 3 sekunder billedet er eksponeret ved! Bevægelsesuskarpe er imidlertid topmode inden for naturfoto så selvfølgelig følger jeg den trend… 😉 Nej jeg kunne seriøst godt have tænkt mig at have prøvet lidt med fotografbetjent kamera og meget lange lukketider på moskusokserne – måske på en flok hvor kun nogle dyr bevæger sig og andre står eller ligger stille. Det vil jeg prøve næste år! Lækre billeder fra Thomas og som altid fra Eric!

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 28, 2013 - 8:51 am

Det er vel også sjældent at man får for meget fotofældefangst 😉

Og ja lange eksponeringer er det nye sort – så du er top trendy 😉

Det lyder til at du allerede har idéerne klar til næste tur – lad os lige se om vi ikke kan nå at mødes inden næste gang, det kunne være hyggeligt at udveksle erfaringer!

Besvar
Lars Holst Hansen oktober 28, 2013 - 3:17 pm

Ja det kunne være tophyggeligt at mødes i løbet af vinteren!

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 5, 2013 - 6:32 am

Lad os få det til at virke – jeg har faktisk et forslag… Finder dig lige på FB lidt senere

Besvar

Smid en kommentar til os