Ugens Billede uge 40

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Ugens første billede er et dejligt stemningsfuldt billede Peter Lauritsen – billedet er taget på det helt rigtige tidspunkt af dagen, og det det varme lys gør billedet top lækkert.

Hvis jeg skulle ønske mig noget “mere”, så kunne jeg godt tænke mig, at der var lidt mere der viste mig, at der var fart på gokarten – lige nu er det kun svagt på hjulene jeg kan se at der er bevægelse.

Men Peter du har leveret et flot og meget stemningsfuldt billede som gav mig lyst til at komme ud og køre gokart – og det siger ikke så lidt!

Tillykke med billedet – og hvor er det fedt at se, hvor meget det rigtige lys kan gøre (godt valgt af fotografen!)

dsc_3363_2048-df40885b3cb8efafc52745385b13632167083f3d

Uge 40 – Gokart – Peter Lauridsen

 

UGENS #2

Dejligt at se et hundebillede – dem kan jeg godt lide, og jeg har selv arbejdet en hel del med det motiv!

Bettina – jeg syntes du her har lavet et rigtig flot billede af en hvid hund på en hvid baggrund (ikke helt nemt), og du har ramt din eksponering lige i øjet!

Det røde hårbånd giver liv og er et godt valg – det kan dog tage lidt fokus.

Meget flot arbejde og velkommen til!

hvid-baggrund-8238-84901d7f373a7d1e74262a9603113d4b09285223

Uge 40, ‘Profil’, Bettina Dam

 

 

UGENS #3

Ja så er Jesper på banen igen – dejligt billede fra et fantastisk område!

Blandingen af den “kølige” himmel og de sarte varme farver der starter dagen, er hvad der får dette billede til at virke – farvekontrast virker næsten altid godt i billeder.

Men Jesper – jeg har lidt samme kritik som sidst… Lidt ordinært, og jeg ved at du har meget mere at give. Jeg savner lidt dine grafiske billeder, det er her jeg syntes din styrke ligger. Hvis du leger og søger nye grænser/udfordringer, så er det helt i orden, men ellers så ser jeg en klar styrke i din stil når du ser grafisk på dine motiver.

Håber ikke jeg er for hård ved dig, men hvis du tager det som den venlige feedback det er ment som, så tror jeg du kan tage det!

Jesper – igen tillykke med endnu en placering!

nationalpark-thy-2-56ec5075d9d2e2a7227551d19bb8b1269c13fcc8

Uge 40, Thy, Jesper Videbæk

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=78]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 40

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 39

Vi skal lige en uge tilbage, og kigge på et 500mm billede mere – jeg tror jeg er nødt til at få fingerne i sådan en kanon!

_D4A2125 (1000)

Måge + modlys + stenstrand + 500mm = mmmmh

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Kurt Hansen oktober 6, 2013 - 11:35 am

Bettinas billede er faktisk i verdensklasse, er I klar over dét? Som en deraf følgende overbærenhed, vil jeg undlade at efterlyse tændstikæsken 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 12, 2013 - 8:39 am

Ha ha ha – dig og din tænstik æske – må jeg rette din opmærksomhed mod Mads gamle Tændstikæske indlæg

https://fotomalia.dk/tutorial-tændstikæske-part-1/

Du kan finde de to andre indlæg under relaterede..

Besvar
Jesper Videbæk oktober 7, 2013 - 4:51 pm

Mange tak Brian.

Det er jo også de grafiske billeder jeg nyder mest men de er rent faktisk temmeligt svære at lave så man bliver jo nødt til at tage nogle andre også, for at holde triggerfingeren i form 😉

Dit billede af mågen gad jeg godt have taget. Det har nogle gode grafiske egenskaber.

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 12, 2013 - 8:41 am

Ja og det er vigtigt at holde formen!

Vi gider ikke bliver slappe i betrækket!

Besvar

Smid en kommentar til os