Ugens billede uge 37

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Wow – det var et anderledes billede – og jeg er vild med det. Det har vagt min nysgerrighed, og jeg må simpelthen vide mere!

Lidt synd at fokus ligger lige bag øjet – Steen det ville gøre billedet så meget bedre hvis du havde lagt fokus lige i øjet. Men alt i alt, jeg er vild med det, og jeg håber på at der følger en forklaring med!

Steen – tillykke med billedet og 1. pladsen

dsc_4701_lzn-556abff5f823f892bc9059d14cd80c0a3097d85d

Uge 37 – dino – Steen Brølling

 

Ja, Jesper er ved at være fast inventar i blandt ugens udvalgte – i hvert fald når han tager sig sammen og kommer ud og skyde nogle billeder!

Jesper, flot arbejde – jeg er vild med de sarte farver, de bløde linjer, og træerne der står som sorte bomuldstotter der titter frem af tågen. Det er en skam at du ikke kommer lidt mere afsted, for jeg syntes du tryller hver gang du gør!

Jeg ville ønske jeg kunne komme med noget konstruktivt, ud over roser, men jeg har ikke noget at komme efter – jeg syntes du har lavet et meget flot billede, måske så flot at det bliver en kende ordinært. Ordinært er ikke nødvendigvis negativt, men det kan det være hvis man gerne vil skille sig ud, og faren ved det ordinære er selvfølgelig at det nemt kan drukne i mængden.

Jeg håber du kunne bruge mine beskedne refleksioner til noget (fangede du den) i hvertfald vil jeg ønske dig “Tillykke med billedet”.

tage-i-sondrop-ii-561c873e3ae5541738cdea0383b1ae0f061f9274

Uge 36, Tåget morgen i Sondrup Plantage, Jesper Videbæk

 

Lars – to uger i træk! – Godt gået..

Da jeg første gang så dit billede, tænkte jeg, ” det er muligvis et af de bedste isfuglebilleder jeg har set!” – og jeg har efterhånden set en hel del billeder af den fine fugl!

Men desværre – ved nærmere inspektion, så fandt jeg nogle kritiske mangler – først og fremmest SKARPHED, Lars det er ikke godt nok! Du laver så flot et billede, også falder det på skarpheden – øv

Jeg er så vild med det spil der er i vandet, og det er for mig det der får dette billede til at skille sig ud – det ser jo fantastisk ud, og det ville jeg gerne se mere af, derfor syntes jeg også det er lidt synd, at den dominerende gren i venstre side har fået så meget plads.

Lars jeg håber du med dit nye monster kan smutte forbi fuglen igen, og lave billedet igen, for trods mangler, så er det et fantastisk billede du her deler!

isfugl-skelby1-58d4ec1cef9b8edc2b334c5f4e5a8879adf742d7

uge 38 – Alcedo Attis – Lars Peter Bærendsen

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=73]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 38

[nggallery id=73]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 37

I denne uge har jeg været en tur i den sidste danske vildmark – National Park Thy. Desværre var besøget meget kort, og dette var faktisk det eneste billede jeg nåede at tage, men det kan jeg forhåbentligt lave om på når den meget snart står på fotofestival – har jeg forresten fortalt at jeg skal holde foredrag?

_D4A9804(600)

Jeg vidste slet ikke at Danmark kunne se sådan ud – men dejligt at opleve at det kan.

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Jesper Videbæk september 18, 2013 - 9:45 pm

Mange tak for ordene Brian.
Jeg er enig i at det faktisk er lidt ordinært og jeg håber på en ordentlig spandfuld inspiration til fotofestival. Det er jo nogle af de tunge drenge der kommer og øser viden.
Jeg har booket et værelse på hotellet og jeg håber på godt vejr om søndagen så jeg kan komme ud at kigge på det fantastiske landskab inden jeg tager hul på alle udstillingerne.
Det bliver en hård week-end.

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 22, 2013 - 9:39 pm

Hej Jesper..

Kommer du først Lørdag, eller er du der fra Fredag?

Jeg er der fra fredag,sammen med resten af flokken, så hvis du allerede kommer der, så må du lige sige til!

Jeg glæder mig, og håber at jeg kan være med til at smide lidt i spanden 😉

Besvar
Jesper Videbæk september 23, 2013 - 4:34 pm

Jeg kan desværre ikke komme fredag, så jeg må tidligt op. Der starter jo en konkurrence kl. 07.00 som jeg har tænkt på at vinde 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 24, 2013 - 11:04 pm

Det syntes jeg lyder som en rigtig god plan – nu tror jeg ikke at jeg må stille op, så der er da gode chancer 😉
.
Vi ses lørdag morgen…

Besvar
Steen Brølling september 30, 2013 - 2:31 pm

Ser først nu at jeg vandt denne lille dyst!! Fedest.

Forklaring til billedet er at jeg bor på en matrikel, hvor mit hus er overvintringsplads for hundrede- måske tusindvis af Lille Vandsalamander, så der er rigelig med fotomuligheder af lige dét dyr. Billedet hér er valgt, fra en dag hvor jeg legede med billedudsnit, fordi jeg var lidt træt af billeder med hele dyret eller hele hovedet.

Og som forklaring til fokus kan jeg berette at det er taget med en 28mm 2.8 monteret med omvenderring, således at fokusdybden er mindre end 1 millimeter, hvorfor det er nærmest umuligt at bestemme fokuspunkt helt nøjagtigt. Også fordi du fokuserer ved at rykke kameraet frem/tilbage, og ikke ved at fokusere på linsen.

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 4, 2013 - 3:17 pm

Tak for forklaringen, det lyder som et dejligt sted at bo!

Jeg kender godt problematikken med den lille skarpheds dybde – det er ikke nemt, men igen tillykke med det fede billede!

Besvar

Smid en kommentar til os