Ugens Billede Uge 35

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Ugens første billede byder på en lidt speciel komposition, som nok ikke vil vinde points ved de fleste, men jeg syntes faktisk den er spændende, vovet, og jeg kan godt lide den – hovedmotivet er der bestemt heller ikke noget galt med, det er godt fanget og vel eksekveret.

Detsværre er baggrunden lidt kedelig – den giver ikke rigtig billedet noget. Der er et par “lyspletter” som inviterer øjet på gåtur, men ellers har den ikke meget at byde på.

På den anden side så er dette en rolig baggrund, som lader beskueren slappe af og finde ro – så valg af baggrund vil altid være en smagssag, og op til fotografen.

Lasse, stort tillykke med billedet!

piphans-2-03aa3f35c4ee6f5dc87af3bca13ec90ef6b40455

Uge 35 – Bird vs grasshopper – Lasse Byrdal 

 

Billede nummer to ser ved første øjekast ud til at være Sort/hvid, jeg skulle i hvertfald lige kigge efter en ekstra gang før jeg var helt sikker – jeg syntes billedet er flot, der er en dejlig ro, og samtidig ligger den dramatiske himmel op til, at der kunne være uro i horisonten.

For mig ligger der altså en fin (omen subtil) historie i billedt, og det er for mig meget vigtigt.

Desværre syntes jeg billedet lider lidt under en sjusket efterbehandling – det er for tydeligt, at man har arbejdet med himlen, da der nærmest er en lys kant omkring skibet – det er en ommer 😉

uge-35-home-safe-prayers-been-heard-christian-rasmussen-0bcb71f15cfd78b70ac913a27eaf67b56cec3c3b

Uge 35 – Christian Rasmussen

 

På ugens sidste billede har vi fået royalt besøg, og til trods for at jeg er meget lidt royalist, så syntes jeg faktisk at HKH Kronprins Frederik fortjener en plads blandt ugens udvalgte.

Peter har valgt at dele et billede som er topaktuelt, og det skal han da have ros for!

Jeg kan godt lide dit valg af lukkertid. Dette kombineret med din flotte panorering har givet et tilpas sløret resultat, men uden at gå på kompromis med skarpheden på hans ansigt – FLOT. Men der er dog et par ting der kunne være bedre – det er en skam at du har skåret hjulene af cyklen, og det fine vejskilt i baggrunden bidrager ikke positivt til historien.

Men Peter, tillykke med billedet og udvælgelsen mellem ugens udvalgte!

dsc_2362crop-d3082c1dcaea1c1ee88570e86e7fa48990f15f7e

Uge 35 – HKH Kronprins Frederik ude at cykle – Peter Martensen

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 35 lige her – vi mener det, GØR DET!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=71]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 36

[nggallery id=71]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 35

Først på ugen var jeg på besøg på en frilandsgård – fed oplevelse –  og her blev der skudt et par tusinde billeder, dette har faktisk været alt hvad jeg har lavet, der har været fotorelateret, i denne uge, og derfor er ugens billede naturligvis derfra.

_D4A7719

Det ser hyggeligt ud at være frilandsgris – og de er faktisk super søde..

Det var alt for nu, tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os