Ugens billede Uge 34

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Ugens første udvalgte er fra en Frederik – Frederik deler et lækkert billede, som flot fortæller en klar enkel historie. Jeg syntes der er en god energi, men samtidig harmoni i billedet, og dette tror jeg skyldes personernes placering i forhold til hinanden –  med andre ord, elementerne i billedet er flot komponeret.

Men Frederik, du slipper ikke for lidt konstruktiv feedback 😉 – Jeg syntes din beskæring vælter billedet lidt, for mig er der lidt for meget luft i venstre side, og denne luft ville jeg hellere have i højre. Når det så er sagt, så skaber denne komposition en “spændning” i billedet som også har en værdi.

Frederik, tillykke med billedet og den flotte placering blandt ugens udvalgte

dsc_8668-07a3e54f8d3ef1af050fe5c6d0ea58120f19b87e

Uge 34 – Alphabeat – Frederik Overgaard

 

Billede nummer to er et lææækkert nat/aften billede fra Olympia Stadion i Berlin – et dejligt billede der fornemt viser stadion. Som man tydeligt fornemmer på dette billede, så kan natfotografering fjerne en masse forstyrende elementer, og man har typisk sin lokalitet for sig selv – dette er en af grundende til, at dette billede virker.

Brian, jeg syntes det er lidt synd, at du ikke har placeret dig lige midt for stadion, så linjerne i fliserne guidede øjet ind i midten – dette tror jeg ville give endnu mere ro og underbygge den flotte symatri.

Tillykke med billedet!

olympia-stadion-berlin-19db6df551f226b47ddbda0b993bcafd6f8abbec

Uge34 – Olympia Stadion (berlin) – Brian Bannerskjold

 

Ugens sidste billede er delt af “Foto17”, som må siges at være et meget anonymt navn – hvilket selvfølgelig er helt ok.

Dejlige farver, flot lys, og Danmark når det er aller smukkest -kort sagt, dejligt billede med god ro.

Jeg syntes dog det er lidt en skam, at badehusene i bunden er skåret af på den måde. Jeg tro lidt mindre himmel, og lidt mere bund havde tilført billedet det sidste.

Også et stort tillykke til Foto17

untitled-1236-edit-03292d9dd0d8ec4a450fc7b3e35e862acc393257

Uge 34 -“Løkken” – FOTO17

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 34 lige her – vi mener det, GØR DET!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=70]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 35

[nggallery id=70]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 34

I denne uge får i lige noget lidt mystisk… og jeg siger ikke hvad det er,  men billedet er taget 4 meter fra min hoveddør – Nogen bud?

_D4A6290(600)

Billederne er overalt, men skal bare have øjnene med sig!

Det var alt for nu, tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Brian Bannerskjold august 25, 2013 - 3:50 pm

tak for kommentaren om billedet ,og er ganske enig MEN.

det var jo ferie vi var på og bilen var sådan set godt fyldt ,så stativet blev hjemme 🙁

foran stadionet var sådan nogle betonpæle ,og så måtte jeg balancere kameraet på en af dem (jammen så kunne du jo gøre det om) det kunne jeg nok godt hvis jeg havde været hurtig ,men 2 min efter jeg tog billedet slukkede lyset i ringene desværre ,så havde billedet ikke været det samme ,og vi var kun 1 dag i berlin.

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 26, 2013 - 3:48 pm

Det er sjældent man befinder sig i en optimal situation når man skal tage billeder, men billeder bliver altid kun dømt ud fra det som man kan se – med andre ord, beskueren kan ikke se de hindringer der var tilstede, og dømmer derfor altid ud fra hvad man kan se.
.
De samme gør jeg når jeg giver kritik 😉
.
Men derfor er det jo altid spændende at høre om de hindringer der var – jeg håber ikke du tage min kommentar ilde op, sådan var den ikke ment. Men det er en god tanke at have med sig når man fotografere og udvælger billeder..
.
Igen tak for dit bidrag, og flot billede

Besvar
Brian Bannerskjold august 27, 2013 - 11:28 am

du har helt ret ,og kan godt se det fra alle synspunkter 🙂

kritikken tager jeg bestemt positivt til mig.

Besvar
Lennard august 26, 2013 - 2:13 pm

Fede ugens billeder som sædvanlig – vil ikke sige så meget om billederne, det har Brian gjort. Har desværre selv ligget lidt stille på fotofronten de sidste par uger – men håber snart at tiden kommmer igen, så jeg igen kan deltage i ugens skud.

Men vil da lige give et bud på Brian’s billede. Jeg tror det er et close-up af hans granit fuglebassin eller lign.lige uden for hoveddøren. Det man så kan se er algedannelsen langs med kanten taget med hans macro og stativ. Det var bare mit bud :-).

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 26, 2013 - 3:52 pm

Ja Lennard, nu må du lige komme ind i kampen – vi vil se billeder (du har hermed fået til opgave et levere et nyt (et billede taget i denne uge)billede til denne uges Læser galleri, og billedet skal være af så høj kvalitet at det kommer i top tre!

Er opgaven forstået? – Sæt igang! (venligt spark i røven, så du kommer ud 😉 )
.
Du er tæt på at gætte rigtigt – det er en potteplante, og du skal nok komme til at se mere til den 😉

Besvar
Lennard august 26, 2013 - 8:45 pm

uha – så må jeg hellere få støvet kameraet af ;-)……… og løse opgaven. Godt vi har dig til at sparke os igang;-).

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 26, 2013 - 9:32 pm

He he – glad for jeg kan give et spark 😉

Besvar
Christian Louw august 27, 2013 - 6:53 pm

Kalder maskinrummet!

“galleriet for uge 34 lige her” linker til galleriet for uge 33.
Jeg ville egentlig slet ikke have nævnt det, da jeg håbede på at I selv opdagede det, men skiftede så mening i dag 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 27, 2013 - 6:56 pm

Så skulle den være i orden – tak for tippet!
.
Og sig endelig til næste gang vi kludre i det 😉

Besvar
Christian Louw august 27, 2013 - 7:54 pm

Jamen I kludreR da stort set aldrig i det Brian 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os