Ugens billede Uge 23

af Brian - fotomalia.dk

Ja så blev det da også søndag, og selv om der er en del der nyder sommervejret, så er det dejligt at se at der stadig er en flok der hænger i, det er vi glade for.

Tag et kig på ugens udvalgte!

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

“Frugter” – Hmm er det en frugt?

Jeg ved det faktisk ikke og jeg har ikke tænkt mig at google det, men mon ikke der er en af vores kloge læsere der kan afklare det – Okay nok om det, en ting jeg nemlig ved, det er at den skinnende genstand (altså frugten/grønsagen) er forfærdeligt svær at fotografere, og det kræver fuld kontrol over lyset hvis det skal lykkedes.

Jacob  – rigtig flot arbejde, det er du sluppet rigtig godt fra, og du har fået lavet dig et rigtigt lækkert billede af denne skinnende genstand 😉 Jeg kunne godt bruge lidt mere lys fra venstre, men det er nok en smagssag.

Stilrent og lækkert – Tillykke med billedet!

frugter-058-5a48b57164fbe76e4378ea5c78acfca13cc70c05

Uge 23 – Aubergine – Jacob Almtoft

 

Ugens andet billede er et lidt sjovt billed som får mig til at ønske at jeg selv havde oplevet denne situation – gad vide hvad der sker her?

Knud har sendt et billede ved navn “Yngel”, og jeg bliver simpelthen nød til at høre om det er noget han selv har stået for, eller det er noget han har fundet – uanset, så ser det spændende ud!

Trods det spændende motiv, så syntes jeg at Knuds billede roder en smule, og jeg ville nok have arbejdet på at få komponeret billedet så der var mere ro (jeg ved ikke lige hvordan jeg ville gøre det, men det ville være min plan;-) )

Knud tillykke med billedet – trods rodet, så er det vellykket.

dsc_0309-c2f702143418b45021f09d43abcff81c707ed369

Uge 23 – Yngel – Knud Erik Madsen

 

Jeg er næsten ked af at gøre det igen, men nu gør jeg det… Jesper Videbæk, endnu en gang har du sneget dig ind under huden på mig, men denne gang var det faktisk ikke dit billede der gjorde udslaget, det var de ord der fulgte med (da jeg så det på FB)

Fotografi handler bla. om, at fastfryse øjeblikke. Eksponerer man imidlertid længe nok forsvinder øjeblikket. Mennesker, dyr, skibe, bølger – alt i bevægelse forsvinder. Eftersom alt, i et længere perspektiv, er i bevægelse, vil en uendelig eksponering resultere i – ingenting. Så meget er det hele værd.

Nøjes man med et par minutter er der stadig noget at betragte.

Fandme flot! – tak for den…

bryder-1fd5811ff93afe05b1f742039b5fd8bcb77d7a93

Uge 23 – Jesper Videbæk – Bryderen

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle dem der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 23 lige her – vi mener det, GØR DET!

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=60]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 24

[nggallery id=60]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 23

Der har faktisk været rimeligt godt gang i fotograferingen i denne uge, så det var faktisk lidt svært at vælge om det skulle være et billede fra brandøvelse, et kanin portræt eller en retro lampe der skulle være ugens billede.

Min gode ven og kollega Kristian har sat gang i at puste nyt liv i gamle støvsugere, og et af resultaterne kan du se herunder – med andre ord, valget faldt på en retro lampe..

_D4A2769-Edit-Edit

Jeg bliver gang på gang imponeret over hvad man kan få ud af et par speedlights og lidt tape..

Det var alt for denne gang, jeg glæder mig til at se hvad i byder ind med i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Jacob Almtoft juni 9, 2013 - 11:40 pm

Fedt! tak for pladsen i galleriet!

Kan rigtig godt lide billedet af spindleryngel, men mest som et dokumentarisk billede af et motiv der kunne arbejdes meget med.

Jespers billede med lange lukketider er lige i skabet. Syntes dog himlen i toppen ser lidt mystisk ud, som om skyerne har ændret retning, men fedt, fedt billede.

Brian… Den lampe må da veje et ondt år… men billedet er meget fedt og fuld skrald på farverne. Hvis billedet er taget for at sælge lampen, syntes jeg måske at reolen/skuffedariet tager lidt for meget opmærksomhed… der gik faktisk lidt før jeg så at lampen var en nilfiskstøvsuger der endelig er holdt op med at larme.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:18 am

Hej Jacob..
.
Jeg kan godt se hvad du mener med lampens størrelse – jeg ville gerne vise den i et miljø, men måske der er kommet for meget miljø med – tak for kritikken..
.
Den vejer faktisk ikke så meget – den er lavet i alu.

Besvar
Kurt Hansen juni 10, 2013 - 7:14 am

En aubergine er en grøntsag, der – efter min mening – burde forbydes som menneskeføde på lige fod med broccoli. Næh, må far her be’ om en stor, saftig tyrebøf på 4-500 gram (alt derunder er PÅLÆG!!!).

Besvar
Jacob Almtoft juni 10, 2013 - 5:37 pm

Enig… så længe det skal spises. Men bøffer er ikke helt så billedskønne… altså med mindre man dækker dem med bacon, for DET er sku’ smukt!

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:20 am

Ja det er lidt sjovt med Bacon, for det pynter jo på alt!

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:19 am

Ha ha ha.. det er noget af et pålægsbord du har dig… Men jeg kan nu også godt lide en god bøf!
.

Besvar
Johnny Møller juni 10, 2013 - 8:27 am

Endnu engang super fede billeder og meget forskellige. Dog har jeg en favorit i Jespers billede, som i min optik er rigtig veludført og som er et af de billeder som ville gøre sig godt i en forstørrelse på væggen (apropos ‘Får du noget ud af dine billeder’ afstemningen).

Hvorvidt auberginen er en grøntsag eller en frugt er der flere meninger om, men denne lille artikel kan måske kaste lidt lys over spørgsmålet 🙂
http://illvid.dk/spoerg-os/hvad-er-forskellen-paa-frugt-og-groensager

Og Kurt – både auberginer og broccoli smager aldeles fremragende, tilberedt rigtigt, og de kan jo passende bruges som tilbehør til din, i mine øjne, let overdimensionerede bøf. 😉 Men det afhænger selvfølgelig af smag og behag. Ligesom at se på billeder….

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:23 am

Tak for opklaringen, nu kan jeg sove igen 😉
.
Og jeg er helt enig, det er fede billeder der ender i galleriet – der er dog en lidt dalende deltagelse – men det er nok det gode vejr 😉
.
Tak for kommentaren

Besvar
knud erik madsen juni 11, 2013 - 6:34 pm

Hej her inde,
Super gode billeder hele vejen.
Med hensyn til yngel var jeg lige en tur i haven da jeg fik øje på, ja rigtig, en rodet sammenkomst af disse små væsner.
Hurtig ind efter en macro og så at par skud inden de forsvandt.
Tak for en super god side
mvh
Knud Erik

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:24 am

Mange tak Kurt – vi hygger os med at nørde herinde, så det er bare fedt at der er nogen der vil følge med 😉
.
Det lyder til at være en god tur du har haft i haven den dag – det er da ikke hver dag man lige finder sådan en bunke edderbabyer..

Besvar

Smid en kommentar til os