UGENS BILLEDE UGE 11

af Brian - fotomalia.dk

Så er ugens lækre billeder akkumuleret, og destilleret – med andre ord, vi er klar med ugens billede!

Tjek lige de lækre billeder ud!

LÆSERNES GALLERI

Igen er der mange der har leget med, og vi har fået en masse fede billeder at kigge på, og det er jo lige præcis hvad dette handler om – så uden mere snak, her har i ugens udvalgte!

Jeg har som altid valgt tre billeder ud, det er billeder som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at de er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Ugens første billede er et lækkert Startrail billede, som i sandhed er flot udført – Jeg elsker billeder hvor man udnytter kameraets egenskaber til at vise noget som man normalt ikke ser, det er i mine øjne en af de fedeste måder at lave billeder på!

Brian B – Godt tænkt, og vel udført! Men det ville være super fedt hvis du havde placeret polaris lige bag tårnet..

startrails-a1b5058f822de4eccbfd197edac13b5c7daec0fc

Uge 11 – Tv Transmission – Brian Bannerskjold.

 

Billede nummer to er lidt et pudsigt billede, som måske ville gavne af en lidt stærkere komposition, men trods det så undres jeg og vil virkelig gerne høre historien bag.

Den “rustne” plade tanden er fotograferet på, understøtter flot den noget slidte tand – jeg syntes det er et fedt billede, også selv om jeg lige har været ved tandlægen!

dsc_0131-kopi-kopi-980f125d35383642c8e2be3350a83c35a00c5c79

Merete Holm Vinther. “Tidens tand”

 

Ugens sidste billede er det ensomme træ – her udført e i en meget flot grafisk stil, som vil stå flot som et kæmpe print på de flestes vægge – Lækkert lavet!

old-tree-52bbdfcc5acc9c84bffe925c0a325e88c5b5319f(600)
Uge 11 – Lonesom tree – Johnny Kristensen

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle dem der legede med, vi håber i er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas! Nu er sneen jo vendt tilbage, så man kan lige nå at få de sidste vinterbilleder i kassen!

Hvis du vil se alle de billeder der er kommet ind i denne uge, så smut ind i galleriet for uge 11 lige her

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalia’s “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=47]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

BILLEDER FOR UGE 12

[nggallery id=47]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 11

En fotoopgave er hvad det er blevet til i denne uge, så det var faktisk ikke så svært at vælge i denne omgang. Heldigvis betød ugens opgave at jeg var nød til at nørde lidt, jeg skulle nemlig meget tæt på mit motiv.

Ugens opgave lød på at lave et billede til en store planche vi skal have op i regnskoven, planchen fortæller om insekthoteller, så jeg fik mulighed for at lege lidt med den Canon MP65 jeg har haft liggende i lang tid.

Det er jo ret begrænset hvad der er at finde af insekter i haven lige nu, men en enkelt bænkebidder kan man jo altid finde og derfor blev det motivet.

_MG_4855

Canon 7D – MP65 – 3xforstørrelse


Billedet skal som sagt bruges til en plance som skal fortælle om insekthoteller og hvordan disse kan bruges til at øge biodiversiteten i haven, dette betyder at ovenstående bænkebidder bliver omkring 2 meter høj – det er altså en stor bænkebider!

Det var ugens billeder for uge 11 – nu glæder jeg mig til at se jeres for uge 12, og jeg håber der er en masse der vil lege med igen!!

Relateret indlæg

17 Kommentarer

Johnny Kristensen marts 17, 2013 - 6:51 pm

Tak for rosen 🙂 ved jo godt det er en klassiker, men kan bare ikke holde mig fra de træer. Er sikker på de hver især gemmer på en god historie og kan man viderebringe den via et billede som så andre kan lide. Så er det jo fantastisk 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 17, 2013 - 9:36 pm

Roser skal jo til når det er velfortjent, så ingen probelm, vi er bare super stolte over at kunne vise så mange fede billeder og at der er så mange der vil lege med!

Besvar
Brian Bannerskjold marts 17, 2013 - 8:34 pm

tak for de dejlige ord ,det varmer.

Brian ,den der MP65 har jeg tænkt at købe mange gange ,men kunne forstille mig den er næsten ustyrlig at håndtere håndholdt i mere end 1:1 forstørrelse ,men det er virkelig lækker optik 🙂

hvad blev der enligt af den blogpost om jeres lækre printer som i fremviste til jul ,den venter jeg ihvertfald stadig på 😛

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 17, 2013 - 9:39 pm

Ja det er en meget lækker optik, og ja den er ikke nem at arbejde med, men ovenstående billede er taget håndholdt – jeg er ikke gode venner med mit stativ, så det er meget sjælendt det kommer ud af kontoret!
.
Indlægget om printeren ser jeg også frem til, men det er Kasper vi skal trække i der – han er desværre ret hængt op med det der nogen kalder arbejde…. Jeg har prøvet at forklare ham at det ikke dur når det kommer i vejen for FotoMalia, men han vil ikke rigtig lytte!
.
Jeg prikker lige til ham, så kan det være han kan finde lidt tid i påsken!?

Besvar
Lars Holst Hansen marts 18, 2013 - 11:41 pm

Hmm hmm, bænkebiddere er altså IKKE insekter men faktisk krebsdyr der er gået på land!
http://www.allearter.dk/baenkebidere.htm, http://www.denstoredanske.dk/Natur_og_miljø/Zoologi/Krebsdyr/bænkebidere
Fine billeder i øvrigt!

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 19, 2013 - 8:55 pm

Du har selvfølgelig fuldsændig ret Lars, men de må altså gerne bo i vores insekthotel alligevel! 😉
.
Men godt du har et skarpt øje!

Besvar
Brian Bannerskjold marts 19, 2013 - 11:16 am

billede til uge 12 – paintings – ses ikke under upload af ugens billeder.
spist af internet monsteret 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 19, 2013 - 8:57 pm

Hej Brian, det var ikke helt spist, der var en eller andet fejl i fil navnet der fik det til at gå i ged, men nu er du med igen!
.
Fedt billede!

Besvar
Brian Bannerskjold marts 19, 2013 - 9:06 pm

super mange tak 🙂

man må jo prøve nogle anderleds tilgange til kreative billeder ,derfor valgte jeg dette ,men jo ikke sikkert andre syntes om det 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 20, 2013 - 10:22 pm

Jeg er nu ret sikker på at der nok skal være nogen der syntes om det!

Besvar
Max Emil marts 21, 2013 - 9:43 am

Fede billeder som altid 🙂

Er helt vild med Lars Holst Hansen’s fra Grønland, det er sku godt fanget!

Besvar
Johnny Møller marts 21, 2013 - 1:59 pm

Det er som altid en fornøjelse at se de mange fede og inspirerende billeder der bliver uploadet til galleriet!
De billeder der indtil nu er lagt ind for uge 12 er ingen undtagelse og jeg kan især rigtig godt lide Jimmys billede med den drømmeagtige stemning, men Torbens Rocky Mountains er jo også bare lækkert. Hvem der bare var der!
Glæder mig til at se hvad der ellers dukker op…..

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 22, 2013 - 9:28 pm

Ja det er en fed tradition vi har fået gang i – det er hyggeligt lige at smutte forbi og se hvad der er kommet i løbet af ugen!

Besvar
Anja Robanke marts 22, 2013 - 1:33 pm

Sikke mange fine billeder i denne uge også 🙂 Jeg er blevet lidt i tvivl om, om billedet SKAL være taget i den uge, man oploader til eller man også kan tage fra arkivet 🙂 Så jeg har taget et sikkert valg og taget et i dag, eller rettere flere, men har sammensat det til ét billede 🙂
.
Mads, jeg er vild med din robot 🙂
Og wow det ser fedt ud med den ananas, Max Emil!!!

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 22, 2013 - 9:41 pm

Hej Anja – nej det skal ikke være taget i samme uge – der er bare kun et billede om ugen!

Besvar
Max Emil marts 26, 2013 - 11:05 pm

Mange tak Anja, fedt du kan lide det 🙂

Besvar
Søren Skovsgaard marts 23, 2013 - 2:43 pm

Ved ikke om mit billede som sådan hører til i brugernes galleri, men historien og tanken bag havde jeg lyst til at dele.
.
Som så mange andre bruger jeg sider som facebook, http://www.500px.com eller lign til at ‘publicere’ mine billeder – men er også perneppen med hvad jeg lægger op, specielt på 500px, som er mit portfolie ud ad til. Derudover oplever jeg tit at når jeg har familie eller lign. på besøg og gerne lige vil vise et af de billeder jeg har taget, så er det besværligt at skulle ind og åbne PC på kontoret, og det bliver nemt en klikken gennem billeder, ud at man får tid til at nyde dem. Det gælder egentlig generelt med billeder på PC’en.
.
Så jeg huskede et Casper Tybjerg kursus for nogle år siden hvor han bare smed en stak printede billeder ud, så man kun se noget af det han lavede. Kombineret med at jeg i efteråret har købt en god fotoprinter vil jeg finde en måde hvor besøgende kunne nyde mine billeder på deres præmisser.
.
Så ideen blev at hænge en billedhylde op, og så vil jeg løbende printe de billeder jeg får taget i A4, og sætte dem i en stak her. Så når der er gæster kan de selv stå og bladre dem igennem, sætte dem forrest de ønsker osv. Når stakken så en dag bliver for stor til at stå på hylden må jeg jo lægge dem i en arkiveringskasse eller lign. og så en gang i mellem tage en anden stak op.
.
Ja, projektet koster lidt penge, og det er kun dem der kommer i huset der kan nyde dem, inkl. mig selv, men i forhold til omkostninger jeg har haft til fotoudstyr er det jo ingenting, og der er bare noget fedt ved at nyde sine billeder på papir.

Besvar

Smid en kommentar til os