Udstilling!

af Brian - fotomalia.dk

Som dem der følger med på FaceBook nok har lagt mærke til, så har jeg printet en hel del her på det sidste. Den øgede aktivitet i printeren skyldes at jeg i denne weekend udstiller et lille udvalg af mine billeder i atelieret hos en “lokal” kunstner der holder “åbne døre”

Hvorfor? – Se mere her

EKSPONERING OG SALG

Jeg syntes efterhånden jeg er oparbejdet et fornuftigt portefolio af seværdige billeder, og da Yrsa tilbød en lille vægplads i hendes atelier tænkte jeg – Hvorfor ikke prøve?

Mine tanker med at udstille er primært, at få mine billeder set af andre mennesker, end dem som plejer at se dem – jeg vil gerne at min fascination for natur og fotografering bliver set, og måske endda røre beskueren så han/hun også oplever en fascination for den forunderlige verden vi lever i.

d7a5930-800

Et simpelt græsstrå i et lyskryds midt i Randers – Naturen gemmer sig over alt!

At ens billeder bliver set som fotografi er vel en af årsagerne til at man fotografere, og selv om det er en MEGET lille udstilling jeg har med denne gang, så har jeg været igennem processen, og allerede lært en masse som jeg kan bruge når jeg til maj skal udstille på Værket i Randers.

Jeg har ved denne udstilling valgt at sætte pris på mine billeder, for jeg vil gerne se om der er et marked for at sælge billeder på denne måde – der er faktisk allerede solgt lidt, så det ser det ud til at det er muligt 😉

Hvis du er i området, og har lyst til at kigge forbi, så er jeg i ateliet (Kanehaven 38, 8240 Risskov) i morgen fra kl. 12.00 og et par timer frem – det kunne være hyggeligt hvis du kiggede forbi!

Fortsat god weekend!

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os