Udstilling på Værket

af Brian - fotomalia.dk

I dag åbner dørene til min udstilling på “Værket” i Randers, og mine billeder ser frem til at byde de tusinder af gæster der besøger Værket velkommen i hele maj måned.

Kigger du forbi?

 

NATURENS KUNST – “at være subjektiv igennem et objektiv”

Naturen er forunderlig, og jeg bliver dagligt påmindet om, hvor fantastisk en verden det er vi lever i – min udstilling på Værket er en samling billeder, hvor jeg har forsøgt give beskueren en fornemmelse for den skønhed og kunst der ligger gemt i naturen omkring os.

_D4A8124

Værkets foyer er et dejligt lyst og åbent rum at udstille i, og da de har haft mange andre udstilinger oppe, så har de alt hvad der skal til for at få det til at virke.

Det er billeder hvor jeg har forsøgt at destillere de oplevelser jeg har haft i naturen, til små mundrette bider af “kunst”, og jeg håber at de mange mennesker der over den næste måned besøger Værket og bliver tvunget til at kigge på mine billeder, vil opleve bare en krumme af den fascination jeg har for vores natur.

_D4A8139 Udsillingen tæller i alt 20 billeder, med motiver fra hele verden, også et par stykker som er samlet op lige her midt i Randers – faktisk er et af billederne taget kun få hundrede meter fra, hvor det hænger udstillet nu.

 

Udstillingen er gratis, og den hænger på Værket i hele maj, så du er mere end velkommen til at besøge den inden for de normale åbningstider (fra kl. 11.00 til  kl. 18.00) eller i forbindelse med et af de mange spændende arrangementer der er på Værket.

En stor tak til Jon Detlefsen for hans hjælpende hånd med at hænge billederne op, og for at forevige mig på billedet herover.

Jeg håber du kigger forbi, og at du smider en kommentar her hvis du gør.

 

Relateret indlæg

11 Kommentarer

Allan Høgholm maj 1, 2013 - 11:52 am

Tillykke med udstillingen Brian, den må jeg prøve at se, om jeg kan finde tid til at kigge forbi 🙂

Jeg er lidt nysgerrig efter, hvor rammerne billederne er monteret i kommer fra. Jeg er nemlig selv igang med at lave min egen “udstilling” på en væg i min stue 😉

Besvar
Allan Høgholm maj 1, 2013 - 12:50 pm

Jeg fandt svaret i et andet indlæg 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 1, 2013 - 1:16 pm

He he, jeg skulle lige til at hanvise dig til det indlæg… Men godt at du fandt det…
.
Kunne være hyggeligt hvis du kigger forbi

Besvar
Johnny Møller maj 1, 2013 - 3:41 pm

Hej Brian

Det ser godt ud og hvor må det være spændende at få sine billeder udstillet. Der er rigtig mange fantastisk flotte billeder, men har desværre ikke mulighed for at komme forbi, så må “nøjes” med din hjemmeside 😉
Har faktisk tit tænkt på hvad man dog skal med alle de billeder man med tiden får samlet sammen, og blot har liggende på harddisken. Der, er der ikke mange som får glæde af dem. Det næstbedste er vel en portfolio på nettet (som vi er rigtig mange hobby fotografer der har), men det ultimative må være sin egen “live” udstilling! Billeder ER bare noget andet på print. Måske et emne til den næste “poll” på Fotomalia: Hvad gør du med de billeder du tager?
Anyways – tillykke med udstillingen! 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 3, 2013 - 8:20 am

Hje Johnny..
.
Super fed idé til en poll – det må vi gøre, og ja der er helt sikkert mange gode billeder der ikke bliver set, men det er jo netop derfor vi har lavet læsernes galleri 😉 der er der jo mulighed for at få vist sine billeder lidt frem…
.
Men ellers er det bare at komme igang – der er helt sikkert nogen der gerne vil udstille!

Besvar
Eric Dufour maj 2, 2013 - 2:21 pm

Tillykke med udstillingen Brian 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 3, 2013 - 8:20 am

Mange tak!

Besvar
Anja Robanke maj 7, 2013 - 10:25 pm

Hej Brian,

Jeg kommer forbi på søndag og ser din udstilling 🙂
.
Så fedt at du har fået en måned med dine værker, jeg glæder mig til at komme nordpå, se Randers igen og dine billeder 🙂

Besvar
Anja Robanke maj 12, 2013 - 6:58 pm

Opfølgning… Jeg kom desværre ikke til Randers, da min veninde blev syg, så min Roadtrip sluttede i går aftes i Århus, hvor jeg vendte snuden hjem til Odense. Mega øv. Men jeg må glæde mig over, at jeg har set en del af billederne her på siden 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 13, 2013 - 10:21 pm

Hej Anja..
.
Øv jeg er da ked af at høre at din tur til Randers ente i Århus… Havde faktisk glædet mig til at høre din kommentar til udstillingen…
.
Men måske en anden gang…

Besvar
Anja Robanke maj 20, 2013 - 6:39 pm

Ja, det var rigtig ærgerligt, men kommer helt sikkert til Randers en anden god gang, så bliver det bare med en aftale med dig om at sige hej, når jeg besøger Regnskoven 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os