SUUNTO – CORE

af Brian - fotomalia.dk

Nå som lovet har jeg lige skrevet lidt om mit nye ur, som jeg som sagt fik i fødselsdags gave i sidste uge. Jeg har faktisk længe ønsket mit dette ur, så Fuck hvor er det bare fedt at få ting man ønsker sig…

Nå lad os kigge lidt på…

SUUNTO – CORE

SUUNTO Core er et outdoors ur, med en masse lækre features som er praktiske for natur og rejse fotografen.

Først og fremmest så kan det vise hvad klokken er, og det må jo siges at være ret smart når man man nu har fat i et ur! Okay det er måske ikke lige det der tager kegler, men det er da et sted at starte. SUUNTO CORE kan selvfølgelig også alle de andre normale ting som de fleste andre ure kan – Altså: Tid i to forskellige tidzoner, alarm, stopur, nedtælling (godt til lange lukkertider), vise dato osv. alt dette er har jo ikke den helt store betydning for fotografen, men ud over det er der følgende funktioner som er rigtig fede.

Tja i får altså lige billedet igen, for det var her jeg havde taget det til…

Sol Op og Nedgang

Mit nye ur er udstyret med en sol op og nedgangs almanak, så man kan se hvad tid solen står op og går ned uanset hvor man er i verden… Det er fandme smart, så er det nemt at planlægge hvornår man skal ud i det helt rigtige lys. Ja selvfølgelig kan man altid gå på nette og finde ud af det…. men det kan nogen gange være svært, f.eks. er der ikke skyggen af dækning i Verde Sumaco, hvor jeg skal hen om 17 dage (huuuhuu).

Lækker feature, og klart brugbart

Her kan du se hvornår solen går op og går ned… Lækkert!

Kompas

Uret er også udstyret med kompas, så nu har selv Mads (som kan blive væk på vej til toilette i hans eget hus) en chance for at finde ud af hvor solen står op – man har altså mulighed virkelig at planlægge sit fotoshoot. Det er sku da smart

Nord, syd, øst, vest – Så skal man bare lige lære at bruge et kompas, så blir man aldrig væk

Alti og Baro – meter

Altimeteret kan fortælle i hvilken højde man befinder sig i, og den kan logge ens stigning over tid, måske ikke direkte fotorelevant, men da stadig ret cool.

Barometeret kan fortælle om der sker ændringer i klimaet, og på den måde fortælle om der er ændringer i klimaet på vej – Supersejt, da det sætter en i stand til at for udse hvornår det rigtige fotovejr

Det er lidt stort, specielt til mine spinkle arme, men jeg syntes sku det er et fedt ur..

Lækre sager

Ja ja der er selvfølgelig en lille fli af grejluder over mig, og jeg elsker mine dimser, men helt oprigtigt så syntes jeg at mit nye ur er lækre sager.

Jeg håber der er et par af jer der kan dele min glæde og evt. kom med en kommentar om jeres “lækre sager” eller jeres seneste “fotogrej”

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Marie august 30, 2010 - 2:13 pm

Fedt ur – så et gad jeg også godt at have!

Og super fedt billed af det – det må have taget lang tid at tage…

Besvar
Mads august 31, 2010 - 9:15 pm

Hey Hey – ingen “mads-kan-ikke-finde-rundt-jokes” Jeg har altså lært at finde vej (Tak til opfinderen af GPS’en, skal det lyde herfra)

Og det ur er da bare for sejt! Rambo ville være misundelig!

Besvar
Brian september 1, 2010 - 4:16 pm

Mads…. At du har fået en GPS er jo ikke det samme som at du har lært at finde rundt..

Men jeg takker også opfinderen af GPSen..

Besvar

Smid en kommentar til os