Endnu en uge er forsvundet?

af Brian - fotomalia.dk

Kender i det, man vågner mandag morgen og tænker: fedt nu starter en helt ny uge, så skal jeg ha lavet en masse af de ting som jeg har skulle den sidste måned – så blinker man  også er ugen gået og det er Søndag igen og man har kun nået en brøkdel af de man gerne ville?

Jeg burde være super meget igang med at tage billeder til næste års brochure, men hver gang jeg kommer igang, så er der lige et andet gøremål der kommer i vejen – Hmm i næste uge der kommer jeg helt sikkert langt..

Det jeg har brugt min tid på i denne uge, er dels planlægning af nye tiltag i Regnskoven, dels Ramasjang og dels forberedelse til min tur til Ecuador (hvilket er om 14 dage vuuuhuuu).

Nå dette var bare en lille hurtig søndags update, men her har i ugens billede.

Ja jeg har, lige som Kasper, også været igang med highspeed fotografering (tryk på billedet for stor version)

Billedet er af mit nye ur som jeg har fået i fødselsdaggave,  det kan i læse mere om i morgen, jeg regner også med at skrive lidt omkring hvordan billedet er lavet senere på ugen vis der er stemning for det.

Håber også  at jeres tid flyver afsted!

Og fortsat god weekend

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Mads august 29, 2010 - 5:07 pm

Det der med tiden er the story of my life! Har du nummeret til ham man skal snakke med, hvis der skal lidt flere timer i døgnet?

Fedt billede! Jeg vil også have en fisk jeg kan kaste ure ned til…og et ur som kan holde til at blive kastet ned til fisk 🙂

Besvar
Brian august 29, 2010 - 6:21 pm

Hey mads..

Tak, men jeg har ikke smidt uret ned til en fisk, det er noget jeg har lavet i et program der hedder Photoshop, det kan være du kender det..

I det program kan man lave mange sjove ting med billeder – b.la. klippe noget ud fra et billede, og sætte det ind i et andet!

Det er cool, du skulle prøve det!

Besvar
Mads august 29, 2010 - 7:39 pm

😉 Det lyder ederfløtjeme sejt. Det vil jeg prøve med det samme.

Besvar
Anders august 29, 2010 - 8:18 pm

Jeg synger med i koret på flere timer i døgnet – har vist en foto backlog på ,mindst 5000 billeder, glæder mig til vinter og de mørke aftener.

Men husk endelig at lave et “behind the scenes” indlæg – vil gerne dyrke de vand-billeder noget mere 😉

Besvar
Brian august 29, 2010 - 8:41 pm

5000 billeder, Hmmmm nu får du jo mine små 50.000 til at se endnu mere håbløst ud..

Jeg skal nok lave en bag om billedet på dette billede..

Besvar

Smid en kommentar til os