Snapseed og Halloween

af Brian - fotomalia.dk

Ja nu er det jo juletid, så hvad er mere nærliggende end at kigge lidt på Halloween billeder…..

Men det er faktisk ikke kun billedrne, men også vejen til det resultat jeg kom frem til, vi skal kigge lidt på..

Halloween i Randers Regnskov

Der er stor tradition for Randers Regnskovs halloween aften, og igen i år var junglen pakket med zombier, hovedløse kroppe og vampyre – det er faktisk ret skummelt at være i regnskoven denne aften.

I år var jeg på job, og min opgave var at fange stemningen i aftenen og ikke mindst forevige årets klammeste regnskovs gæst – sejt

Shootet

Jeg havde meget kort tid til at stille op (det er vist en fotografens lod), men jeg vidste at jeg gerne ville have lidt ekstra effekt på billedet, og derfor greb jeg i tasken og trak mit Honel kit op (fantastisk produkt!) her rodede jeg lidt rundt og fandt pakken med effekt-filtre, jeg smed et grønt filter på en SB800 og et blåt på en SB900 og dem smed jeg på som bagrundslys og mod/hår lys. Som primær lyskilde brugte jeg en lille softbox monteret på en SB900, og denne placerede jeg på et VAL.

Jeg fik hurtigt fotograferet vinderne, tror alt i alt jeg brugte 25min på at sætte op, finde dem der skulle fotograferes, fotografere dem og pakke ned igen – hurtig hurtig.

Ipad og Snapseed

Billederne skulle allerede bruges kort tid efter, og da jeg ikke lige havde adgang til min computer, tænkte jeg, at jeg ville give Snapseed på min iPad chancen for at vise hvad det kunne! Jeg overførte nemt og hurtigt de udvalgte RAW billeder via mit “camera connection kit” og herefter røg de som sagt en tur i Snapseed – her har jeg vel brugt, sammenlagt 10 minutter på de tre billeder, og så var de klar til at blive sendt! nemt og enkelt!

http://bit.ly/rVaYIN

Jeg har nu arbejdet lidt med Snapseed, og jeg må sige at jeg godt forstår at det er kåret som årets app – det er fandme lækkert lavet og mega nemt at bruge. 5 ud af 5 dimser her fra!

Samlede antal links

Der er kun et link at finde idag, og jeg har været sød ved jer… I kan finde det samme link to steder – og jo det giver ekstra street hvis man finder begge og jo det giver altid ekstra street hvis man fedter for dommerne – og ja det giver meget ekstra hvis man bestikker dommerne!

Relateret indlæg

17 Kommentarer

Søren Skovsgaard december 12, 2011 - 8:28 pm

Fundet – har ligesom ikke helt den samme klang at have fundet den i dag – for det var en af de meget nemme. Nå, men så er der lidt mere tid til andre opgaver 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 12, 2011 - 9:57 pm

det skal jo heller ikke være lige nemt hver dag!

Besvar
Thomas Vartou december 12, 2011 - 8:29 pm

Hold kæft nogle fede billeder; det er utroligt hvad den menneskelige hjerne er i stand til med lidt hjælp!!
Opstilling, komposition og motiver er bare lige i øjet!! Hvor mange fotograf-headhunting-firmaer kontakter dig hver dag?
Det nemme link fundet 🙂
Go aften!!
Thomas

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 12, 2011 - 9:58 pm

He he.. Mange tak, men er ikke blevet kontaktet endnu?
.

Besvar
Jacob Almtoft december 12, 2011 - 8:38 pm

Dyyyyyystert!

Kender du et godt sted hvis man skal have et blåt og rødt filter til en studieflash billigt?… de skal være store, har faktisk overvejet rød cellofan, men tror det opføre sig lidt spøjst når pilotlyset er tændt.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 12, 2011 - 9:59 pm

Jeg aner det ikke, men Kasper har lige købt nogen af Goecker, men det var LEE – så billige var de nok ikke.
.
Men jeg tror nu heller ikke at cellofan er sagen, det smelter nok ret hurtigt!

Besvar
Jesper Videbæk december 12, 2011 - 8:44 pm

Dejlig nem. Tak for det.
Og så lige 100 bestik til jer hver 😉
.
Jacob> Jeg har tidligere købt filtre her: http://flashgels.co.uk/shop/
De har et stort udvalg til rimelige priser.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 12, 2011 - 10:01 pm

Du spiller på alle heste i år, det kan vi godt lide!
.
Den var lidt nem idag, men Kasper havde vist også slået de fleste hjem den anden dag.

Besvar
Catarina december 12, 2011 - 9:06 pm

Jeg bruger osse Snapseed og synes virkelig at det fungere og er let og intuitivt. 🙂

Jeg er ikke med i legen i år. Der er ikke tid til det, men fede billeder. 🙂

Besvar
Catarina december 12, 2011 - 9:26 pm

Hvad skal man egentlig gøre når man har begge link?

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 12, 2011 - 9:30 pm

Hej Cat…
.
Du skal bare sende URLen (altså ikke bity.linket= til jul@fotomalia.dk
.
hyggeligt du kigger forbi, og du skal jo bare sende et enkelt, så er du med!

Besvar
Catarina december 12, 2011 - 9:51 pm

Ok takker og mailen er hermed sendt afsted. 🙂

Besvar
Gorm Branderup december 12, 2011 - 9:19 pm

Glædelig jul Catarina, har sådan undret mig over, at du ikke har meldt dig på banen…

Besvar
Catarina december 12, 2011 - 9:28 pm

Tak og i lige måde Gorm. Jeg har ret så travlt, så der bliv ikke så meget tid til overs til andet end at læse lidt blogs og jeg når ikke at kommentere salle de steder jeg egentlig har lyst til. Men sådan må det være i år. 🙂

Besvar
Christian december 13, 2011 - 8:18 am

Begge links fundet! 🙂
.
Måske ville det være en mulighed at lave et lille review af Ipad’en? fordele og ulemper, er den værd at smide sin månedsløn på 😉

Besvar
Kim Merrild december 13, 2011 - 11:04 pm

For fotografer kan jeg se en indlysende fordel i at eje en tavlecomputer, når portfolien skal præsenteres, men ellers synes jeg det er et DYRT og overvurderet stykke legetøj! Pengene må kunne bruges bedre! Det sagt så må der vel være noget om snakken, da Samsung sammen med alle de andre i løbet af nul-komma-fem kopierede idéen… jeg har bare ikke set fidusen for mit computer brug endnu… og jeg er tilmed Macbruger! Dog ikke mac-fan-boy!

Besvar
Kim Merrild december 13, 2011 - 7:39 pm

Selv min primitive fossil”hjærne” kunne være med… det siger en hel del om, HVOR let den var!

Besvar

Smid en kommentar til os