SanDisk Extreme® Pro™ CompactFlash – 128gb

af Brian - fotomalia.dk

 

Jep… Sandisk er i sandhed ret ekstreme, og deres seneste nyhed overgår alt…

Mit foretrukne mærke

Jeg har altid sværget til SanDisk, og deres kort har aldrig fejlet mig (7,9,13) Det samme kan jeg ikke sige om Kingston, som jeg stort set kun har haft bøvl med. SanDisk det virker! – faktisk har jeg ved flere lejligheder, haft mine kort en tur i vaskemaskinen uden at der skete noget – ja ud over, at de blev rene og måtte en tur i tørretumbleren selvfølgelig.

Nu har SanDisk præsenteret deres seneste skud på stammen, et kort på hele 128gb og med en skrivehastighed på helt op til 100MB/s! WHAT! – ja det tænkte jeg også… det er jo en hel harddisk der sidder i, det er sgu fedt!

Nu har jeg de sidste dag leget en del med video, og der må jeg sige at pladsen hurtigt bliver brugt, så et 128gb kort ville da være fedt – desværre er kortet forbeholdt fotografer der fotografere de kongelige – det koster nemlig  det samme som en mindre afrikansk landsby $1500, og det ligger ikke lige inden for mit budget, men forhåbentlig betyder det, at 32/64gb bliver billigere.

Hvad kan det holde til?

Mine kort har været en tur i vaskemaskinen, men har i andre historier om kort der overlever en skovbrand eller lignende, så smid en kommentar!

Relateret indlæg

9 Kommentarer

Jacob Almtoft januar 10, 2011 - 6:42 pm

Stik Kasper et kort og se hvad han udsætter det for 😉

(og til Kasper… det er et kompliment)

Besvar
Jacob Almtoft januar 10, 2011 - 6:44 pm

Blev ikke helt færdig med at skrive…

Kasper kunne jo som han plejer gradvist udsætte et sandisk kort for mere og mere tortur, og hver gang tjekke om kortet kan læse og skrive data.

Besvar
Brian januar 12, 2011 - 4:37 pm

Det er en god idé – det gør vi…

Vi skal bare lige ha samlet et par kort sammen, men jeg tror jeg har nogle gamle et eller andet sted…

Besvar
Christian Leicht Jørgensen januar 11, 2011 - 9:54 am

Jeg var så uheldig at have et kort der besluttede sig for IKKE at virke mere, under en ferie på Rhodos – vel at mærke imens det var i mit kamera.
Farvel til de billeder. Jeg har prøvet alt men de er væk.

Så nogle af dem kan holde til alt, og nogen kan holde til intet!

Besvar
Brian januar 12, 2011 - 4:38 pm

Det er sku sur røv…

Håber ikke det var alt for mange plet skud.

Var det også Sandisk? og prøvede du det der recovery program de har?

Besvar
Christian Leicht Jørgensen januar 12, 2011 - 4:45 pm

Ja, det er ret træls.
Jeg har prøvet alle slags recoveryprogrammer jeg kunne finde.

Desværre var der fede billeder fra Rhodos der på 🙁

Besvar
Per Vemmelev januar 12, 2011 - 7:57 am

Jeg har også kun gode erfaringer med SanDisk. Jeg har ikke nogen historier med at bjørn har taget det ud af mit kamera og tygget på det, for derefter at brøle det i stykker… men jeg sendte mail til SanDisk om et defekt CF-kort(ca. 3 år gammelt). Jeg fik en adresse et sted i Czech Republic og sendte afsted – jeg havde jo ikke andet at bruge kortet til, og ca. 3 uger efter kom en pakke med et nyt kort, så det er vel en god grund til at bruge SanDisk.

Besvar
Brian januar 12, 2011 - 4:39 pm

Det er sku god service – det er fedt at høre at de tager deres produkter seriøst!

Besvar
Daniel Stentz januar 13, 2011 - 8:03 pm

Syntes da det er godt at se hvor godt san disk er da jeg har et 4 gb og et 16 gb kort + min far også har et 4 gb kort, og så også lige med at jeg har en ven der syntes kingston er bedre 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os