Så kom man lige online!

af Brian - fotomalia.dk

Det er altid sjovt når ens billeder bliver brugt, og der er altid noget helt specielt når de kommer i avisen – også selvom det kun er lokalt!

TIL EKSAMEN

Onsdag, torsdag i denne uge var Regnskoven til Zoo eksamen, og det havde Amts avisen selvfølgelig fået nys om – derfor lavede de en lille historie, og spurgte i den forbindelse om ikke jeg ville lave 10-15 billeder til et online galleri!

Her er examinatorer og Regnskovs folket lige optaget af et dovendyr der kiggede forbi.

Det ville jeg selvfølgelig gerne så her kan du se artiklen, og her finder du galleriet!

Dejligt – nu bliver det bare spændende om vi består! 😉

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Søren Skovsgaard september 1, 2012 - 3:31 pm

Hej Brian
.
Ja, det er altid rart at få en billeder vist, og der er også nogle gode billeder i Galleriet. Men må også være kritisk og sige, at nogle billeder ikke bidrager meget til historien om at regnskoven er til eksamen, eksempelvis det fantastiske billeder af de to bisoner siger ikke så meget om regnskoven, og en del af billederne med eksaminatorne der står og kigger ude i regnskovn kunne måske være reduceret til et enkelt.
.
Tilgengæld synes jeg der specielt er 2 billeder der fortæller historien ret godt. Det bedst billede efter min mening er det allersidste i serien. Her får du vist hvad regnskoven er god til. 1) at komme tæt på dyrene, 2) for både voksne og børn, 3) at den formår at skabe nysgerrighed og engagement hos selv det mindste, repræsenteret i barnet ansigtsudtryk og kameraet parat til at dokumentere det hun ser. Vel netop et af de vigtige kriterier for godkendelsen – altså evnen til at formidle hvad der sker i en regnskov.
.
Det 3. sidste billede er også god til at fortælle historien, hvor eksaminatoren netop sidder og kigger på jeres materiale om hvordan i formidler viden til jeres besøgende.
.
Disse 2 billeder kan stå alene uden billede tekst.
.
Mvh
.
Søren

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 2, 2012 - 10:08 am

Hej Søren…
.
Jeg er faktisk helt enig med dig, og hvis jeg havde læst artiklen inden jeg afleverede billeder, havde jeg heller ikke valgt de billeder jeg havde…
.
Opgave lød bare på at levere 10-15 billeder om Eksamen og EAZA….
.
Derfor syntes jeg også at Bisonen passede da dette er en EEP ert – EEP er et avls program i EAZA – jeg havde fået opfattelsen af at de ville skrive noge om dette, men det blev ikke denne gang!…
.
Jeg kan sagtens følge din kritik, men jeg tror gerne de ville have et galleri med lidt regnskovs billeder 😉
.
Tak for din kommentar!

Besvar

Smid en kommentar til os