Så er det sidste chance (“Helt vildt”)

af Brian - fotomalia.dk

Halløj derude, så er der kun to dage tilbage hvis man ønsker at være med i vores fotokonkurrence, hvor man kan vinde den lækre fotorygsæk fra Goecker!  Nå ja og ikke at forglemme det mega seje FotoMalia diplom!

SIDSTE CHANCE SØNDAG

Deadline er jo Søndag den 25. november – nærmere bestemt i morgen! Så til alle jer der ikke er kommet op med noget endnu, få nu lige fingeren ud og få uploaded – jeg ved godt at der allerede er nogle ret lækre skud i konkurrencen, men nogen siger jo det ikke handler om at vinde…

Vi har lige smidt hele konkurrencen ind i dagens indlæg , så der er ingen undskyldning for ikke at deltage – Vi glæder os til at se hvad der kommer med i slutspurten!

KONKURRENCEN

Jeg ridser lige det praktiske op igen!

Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne som et billede og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i “udfordringen”, så det er altså ikke altid, at man kan trække på sit “arkiv”, det kommer an på, hvordan “udfordringen” lyder.

Billederne bliver vurderet af et skarpt dommerpanel (dvs. os. Så det må gerne være nørdet) som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret, hvis deres billede bliver vist og de husker at skrive deres navn i feltet, hvor der står man skal skrive sit navn…

UDFORDRINGEN

Denne omgangs emne er: “Helt Vildt” – Ja I har jo selv valgt det (på vores Facebook side), så nu er det bare at give den gas!!

Tidsramme: Billedet skal ikke være taget inden for nogen bestemt tidsramme!

Billedet skal være hos os senest søndag d. 25. november 2012.

HVAD ER DER PÅ SPIL?

I denne omgang syntes den meget søde Charlotte fra Goecker at vores vinder skulle kunne bære sit grej på en sikker og komfortabel måde. Derfor har hun smidt en Think Tank streetwalker på højkant som hovedpræmie!

Kasper har faktisk tidligere testet Streetwalkers storebror streetwalker pro, og den var han ret begejstret for, så mon ikke streetwaker også er i orden?

Hvis du vil læse Kaspers test så tryk her

Ud over denne præmie, og måske endnu vigtigere, så kommer alle vinderbilleder i FotoMalias “Hall of Fame”-Galleri her på sitet – og som om det ikke skulle være nok, så får man et fotomalia-diplom lige ind i sin mailboks… ;) ( jeg ved det –  det, det er helt vildt)

Et tidligt udkast til det “rigtige” og hemmelige diplom.

Så der er altså ingen grund til at sidde der og gemme på guldkornene – kom nu i sving!

KRITIK

Nu er hele idéen med denne konkurrence jo, at man gerne skulle lære noget af at være med, og derfor vil vi for hver konkurrence udtrække minimum tre billeder som vi vil kommentere lidt på. Denne kritik kan både være omkring, hvad vi syntes der virker i et billede, men det kan også være, hvad vi ikke synes der ikke virker så godt. En ting man kan være sikker på er, at det altid er vores uforbeholdne mening, og at vi siger tingene som vi ser det.

Vi siger dermed ikke, at det er den ubestridte sandhed, men det er sådan som vi ser billedet. Denne kritik er selvfølgelig altid til debat, og vi opfordrer selvfølgelig jer læsere til at byde ind med, hvad I mener i en kommentar.

Efter min mening er konstruktiv kritik en af de bedste måder at udvikle sig som fotograf.

KONKURRENCEN ER LUKKET FOR DELTAGELSE!

 

DE INDSENDET BILLEDER..

[nggallery id=40]

Vi glæder os til at se jeres fede billeder!! – og husk, det er go stil lige at give sine konkurrenter en kommentar med på vejen!

Relateret indlæg

14 Kommentarer

Søren Skovsgaard november 25, 2012 - 11:22 am

Lige et par bud mere til konkurrencen. Mht. “Guddommeligt Spring”, så er det jo et billede i har set før, og netop taget på en af jeres workshops – så kunne længe ikke bestemme mig og det skulle med. Men det er jo et fedt billede med en fed skygge, så nu kom det med.
.
Teksten skulle være
.
Guddommeligt spring. Helt vildt hvad man får af billeder når man leger med Fotomalia drengene

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 26, 2012 - 11:10 am

Tak for bidraget, og ikke mindst de rosende ord!

Besvar
Lars Holmgaard november 25, 2012 - 8:43 pm

Wow, det hestebillede er vildt!

Besvar
Allan mørch november 25, 2012 - 10:03 pm

Hej Lars
Tak skal du have Lars.
Det var også lidt vildt og være der. Hvis man ser godt efter, kan man se at hun sgu har øjene åbne.

Mvh
Allan

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 26, 2012 - 11:11 am

Lars den hund er altså mega fed… jeg har efterhånden fotograferet end del hunde, men jeg har aldrig været så heldig der… Det billede gad jeg godt ha taget!

Besvar
Lars Holmgaard november 26, 2012 - 9:22 pm

Det er jeg stolt af at høre! 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 26, 2012 - 7:21 pm

Det lyder forresten til at være noget af en fødselsdag det der… Er du også brandmand eller hvor er forbindelsen?

Besvar
Lars Holmgaard november 26, 2012 - 9:24 pm

Nej, men en af vores naboer er og han har et par gange foreslået os at vi kom ud til en rundvisning. Vi syntes det var vildt fedt at holde Emils fødselsdag på en brandstation, men havde sgu godt nok ikke regnet med at drengene fik lov at slukke ilden i nogle brændende biler! Nøj, det var fedt!

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 26, 2012 - 9:44 pm

Coool…
.
Lars nu får jeg altså lige en idé!….

Besvar
Mikkel Christensen november 26, 2012 - 9:51 pm

Er ret vild med uglebilledet.

Besvar
Lars Holmgaard november 26, 2012 - 10:12 pm

Mange tak! Den har ikke været på besøg siden, desværre.

Besvar
Lennard november 27, 2012 - 9:09 pm

Er helt vild med Mortens billede af Storstrømsbroen – syntes det er fedt med den orange midte og de blå farver over og under samt stjerne effekten på lygterne. Godt taget.

Besvar
Thomas Henning november 29, 2012 - 9:07 am

Mine favoritkandidater er billed 11,20,30,33 og 34. Den endeligt dom er svær at side med, det er meget forskellige typer billeder der er sendt ind og meget bladet kvalitet ligeså.. Måske billed 20 med ørnen i mørke.

Besvar
Johnny november 29, 2012 - 10:01 am

Er ret vild med billedet af uglen i sort/hvid. Men synes der er rigtige mange gode bud på en vinder, og sjovt at se hvordan folk tolker emnet.

Besvar

Smid en kommentar til os