Rod på FotoMalia…

af Brian - fotomalia.dk

Som nogen af jer måske har lagt mærke til, så har det rodet lidt her på FotoMalia.dk de sidste par dage, og det bliver det nok ved med lidt endnu. Men snart er der forandring på vej..

Et nyt FotoMalia..

Inden længe lancere vi et nyt site, som i bund og grund er det samme som idag, meeen det skulle gerne være lidt nemmere at finde rundt, og så skulle der gerne være lidt mere lækkert at kigge på – Vi glæder os til at vise det frem, og Mads arbejder på højtryk for at få alle enderne til at finde sammen (det er også derfor han ikke tryller i PS lige nu).

Hvis i kigger ind en gang imellem, så kan det være i kan få et glimt af det nye FotoMalia – men computerdyr som Mads er primært nataktive, så det kræver nok at i bliver oppe til langt ud på natten..

Som sagt så glæder vi os, og Kasper og jeg piske hele tiden på Mads for at det hele bliver hurtigt færdig..

Relateret indlæg

9 Kommentarer

Jesper Videbæk februar 19, 2011 - 7:54 pm

Det jeg har set ser sgu meget godt ud. Er spændt på det endelige resultat.
Jeg har ikke prøvet det, men lige efter jeg selv havde bøvlet med at skifte theme fandt jeg et plug-in der hedder Parallels Themes Switcher, som i føjge beskrivelsen gør at man kan rode med det nye uden det går ud over det gamle.

Besvar
Mads februar 19, 2011 - 9:38 pm

Hey Jesper. Det må jeg lige tjekke. Så slipper jeg for at sidde og rode rundt midt om natten, så ingen opdager for meget. (Læs: Jeg kom først i seng 03.35 i nat!! Og op igen 05.30, da den mindste vågnede tidligt!) 🙂

Besvar
Catarina februar 19, 2011 - 8:07 pm

Glæder mig til at se det nye, men vær nu ikke for hår ved den kære Mads – det er ikke altid lige let at få sådan et site op og køre skulle jeg hilse og sige. 😀

Besvar
Mads februar 19, 2011 - 9:36 pm

Tak! Det er nemlig et kæmpe projekt (åbenbart mere besværligt end først antaget) 🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk februar 19, 2011 - 11:07 pm

Nu skal du da endelig ikke tage dig tid til at svare din kollega… Nej nej da… Ja jeg kom i seng klokken 21:30 i går nat og stod op allerede 8:15 da sønnike vækkede mig, det var sgu hårdt!! Men jeg føler da med dig Mads 🙂

Besvar
Mads februar 20, 2011 - 12:49 am

Jeg snakker ikke med dig længere, når du RÅBER af mig med dine kapitaler (store bogstaver) så bliver tøse-nørde-sur.

PS: jeg har sat systemet op til at registrere alle dine posts som spam 😉

Sov godt…hehehe

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk februar 20, 2011 - 1:56 pm

Undskyld Mads… jeg skal nok holde op med at råbe af dig på bloggen… 🙂

Kasper - Fotomalia.dk februar 19, 2011 - 9:29 pm

BLIV SÅ FÆRDIG MADS!! HVOR LANG TID KA DET TA’? 🙂

Det blir så fedt med noget nyt! Jubiii! 🙂

Besvar
Jesper Elgaard februar 20, 2011 - 4:46 pm

Det ser da meget lovende ud. Professionelt look. 🙂
-Jesper Elgaard

Besvar

Smid en kommentar til os