Repost – Fotokonkurrence

af Brian - fotomalia.dk

Hmm jeg ved ikke rigtigt hvad der er gået galt, men det gamle indlæg har ikke rigtig virket som det skulle, så derfor forlænger vi spilletiden med tre ekstra dage – til dem der allerede har sendt ind – beklager, men vi syntes alle skal have en chance for at være med..

Hov og så har jeg lige fået mit Eye-fi kort og kan se at det også har Geo-tagging af en eller anden form – sejt, jeg glæder mig til at lege med det..

Konkurrencen

Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne som et billede og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i udfordringen, så det er altså ikke altid at man kan trække på sit “arkiv”, det kommer an på hvordan “Udfordringen” lyder.

Billederne bliver som altid vurderet af et skarpt dommerpanel (dvs. os. Så det må gerne være nørdet) som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret hvis deres billede bliver vist og de husker at skrive deres navn i feltet hvor der står man skal skrive sit navn…

Udfordringen

Denne uges emne er: Nu er det jo Påske og det er det vist fordi en eller anden gut engang gik på vandet, bagte noget brød, drak noget vin, døde også genopstod – det er jo lige efter historie bøgerne eller hvor man nu kan finde historien henne. Nå men i den anledning er emnet “EN NY START” – fordi Påsken handler om at starte op igen – det hænger jo meget godt sammen med årstiden hvor hele naturen starter forfra efter vinteren.

The twist: Som altid så er der selvfølgelig et twist – det er jo FotoMalia – Twistet er at billedet skal være taget med et kamera – What? – jep jeg ved det nok begrænser antallet af deltagere en hel del, men det er twistet i denne omgang!

Tidsramme: Billedet skal være taget inden for år 2011 – meen det skulle da også være muligt at finde noget der kunne bruges – ellers har i jo påske ferie og der er gang i den helt store genopstandelse lige udenfor.

Billedet skal være hos os senest tirsdag  d 03/05 -2011 kl. 23.31

Hvad er der på spil

Denne gang har Kamerakompagniet.dk, virkeligt fundet noget rigtigt spændende frem fra gemmerne og i denne omgang kan man vinde et EYE-FI PRO X2 8GB WIFI SD – det er et super fedt kort der kan overføre billederne fra kortet til computeren via Wifi – jeg har ikke prøvet det endnu, men det skulle eftersigende være mega fedt.

Eye-fi har også gang i nogle ting der virker rigtig spændende for iPhone og iPad ejere…

Jeg glæder mig virkelig til at lege med dette kort – som sagt har jeg selv bestilt et. Jeg tror det er ret fedt.

Nu er der sikkert en del af jer der sidder og tænker – ja men det er jo et SDkort, det kommer da til at rasle rundt i mit kamera – men sådan leger Kamerakompagniet ikke – de har nemlig smidt en SD – CF omformer med i præmien, så de fleste skulle være dækket ind!

Det er da en top fed præmie!

Ud over denne præmie og måske endnu vigtigere, så kommer alle vinderbilleder i “Hall of Fame”-Galleriet her på sitet – og som om det ikke skulle være nok, så får man et fotomalia-diplom lige ind i sin mailboks… ;) ( jeg ved det –  det, det er helt vildt)

Et tidligt udkast til det “rigtige” og hemmelige diplom

Kritik

Nu er hele idéen med denne konkurrence jo, at man gerne skulle lære noget af at være med, og derfor vil vi for hver konkurrence udtrække minimum tre billede som vi vil kommentere lidt på. Denne kritik kan både være omkring hvad vi syntes der virker i et billede, men det kan også være hvad vi ikke synes der ikke virker så godt. En ting man kan være sikker på er, at det altid er vores uforbeholdne mening, og at vi siger tingene som vi ser det.

Vi siger dermed ikke at det er den ubestridte sandhed, men det er sådan som vi ser billedet. Denne kritik er selvfølgelig altid til debat, og vi opfordrer selvfølgelig jer læsere til at byde ind med hvad I mener i en kommentar.

Efter min mening er konstruktiv kritik en af de bedste måder at udvikle sig som fotograf.

Her skal du uploade dit billede

Husk at skrive et par stik-ord til hvad din idé er, og hvad det er du har fotograferet.

Der er lukket for deltagelsen

Filnavnet må ikke indeholde ÆØÅ!!

Bliv set

Her kan du se alle de billeder der er sendt ind til konkurrencen

[nggallery id=22]

Hvorfor deltage

Tja hvis præmien ikke er grund nok, så for at udfordre sig selv, tænk på opgaven som en ny start for dit fotografering, prøv nye teknikker af eller prøv en ny type af billeder, måske det er sjældent du tager billeder i naturen, så kunne dette jo være en god start.

Jeg elsker denne her tid på året, det skyder frem med spændende ting, og det er kun for lidt man kommer ud, så brug konkurrencen her som undskyldning for at komme ud og tage billeder (undskyldning for dig selv eller hustruen).

Anemonerne starter på ny hvert eneste år, og det er fantastisk at se når de spirer frem i skov bunden

Det er også tiden hvor æbletræet starter op på ny!

Så er det jo også tiden hvor helt nye generationer kommer til.

Alt det med småt

Vi tager forbehold for at vi overhovedet ikke har gennemtænkt konceptet så fejl, mangler eller rettelser kan forekomme

Påske ferie!

FotoMalia arbejder lidt bag kulliserne de næste par dage, derfor kan der godt være lidt længere mellem indlæggende end normalt, her hen over påsken.

 

 

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Johnny april 29, 2011 - 8:51 am

Jamen altså altså, tror der har indsneget sig en lille fejl i datoen. Den 3 er efter min kalender en tirsdag. Kører i efter en speciel jysk kalender ?? 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 29, 2011 - 11:10 am

Jeg forstår slet ikke hvad det er du snakker om, men jeg er sikker på at det er Mads skyld – Og ja selvfølgelig køre vi efter en anden kalender i Jylland – Det er da lørdag idag ikke?

Besvar
Erik maj 5, 2011 - 8:41 am

Okay.. Det er ikke fordi at premien viiirkelig skråler til mig.. Men det er satme smart!!
I kan hente eye-fi som app både til iphone og ipad.. Hvis nu bare den fandtes i cf cersion!!! (gør den det?)

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 9, 2011 - 8:56 am

Hej Erik,
.
Der findes ikke en CF-version, men der findes en omformer! og den er selvfølgelig også med i Præmien!

Besvar
Erik maj 9, 2011 - 11:18 am

Nu er jeg tændt!! 😀

Ps. Hvornår er afgørelsen? 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os