Rejse feber..

af Brian - fotomalia.dk

Med alt det forår i luften er jeg helt syg af rejse feber, jeg glæder mig som en lille dreng ved jule tid, og tiden snegler sig afsted mod september hvor afrejse dagen for Ekspedition Yacu Mama venter.

Rejse feberen fik mig her til morgen til at kigge lidt i mine gemmer og drømme mig af sted til endnu varmere himmel strøg.

Derfor fik jeg lyst til at vise lidt billeder fra min seneste tur til Egypten.

Billederne herunder stammer alle fra Sinai ørkenen omkring Sharm el Sheik (som ikke har specielt meget Egyptisk “Sharme” tilbage).

Klik på billederne for at se dem i en højere opløsning

Sinai ørkenen
Sol nedgang i en ørken er noget man aldrig glemmer, faktisk så må jeg sige, at selv om jeg har rejst mest i regnskov, så har var der også noget særligt over ørkenen.

Kameler i Sinai
En beduin på vej hjem med sine kameler, Sinai gemmer på mange fantastiske motiver.

Beduin pigeDer lever stadig mange beduin samfund i Sinai ørkenen og trods deres primitive boliger er der masser af skønhed i dem og deres gamle levevis.


En ensom kamel “parkeret” under et træ en den golde ørken

Beduin dreng
Det er et barsk miljø at vokse op i, her en nysgerrig beduin dreng.

Egyptisk landsbyHer en Egyptisk landsby lige udenfor Luxor, Egypterne har en lidt anden byggestil end man er vandt til i DK

Se flere billeder fra Vores seneste tur her

Jeg elsker at rejse, og glæder mig som sagt helt vildt til næste tur.. Hvad med jer, har i nogen spændende rejser på programmet??

Relateret indlæg

1 Kommentar

Marie april 13, 2010 - 11:50 am

Det ser ud til at være en rigtig lækker tur du var på der – har ikke selv nogle rejse planer i 2010 – men i starten af 2011 regner jeg med at skulle en tur til Borneo med min familie – har været der en gang før og der er super fedt!!

Besvar

Smid en kommentar til os