(QuipS) Slet en dato

af Brian - fotomalia.dk

Ja, nogen gange er der dage, man bare helst vil glemme, eller måske helt slette – på nogle nyere Nikonmodeller er det faktisk muligt.

Eller i hvertfald at slette alle billeder på en given dato!

 

 

VÆK MED DEN DAG

I billedvisningsmenuen (den med trekanten) på D5300 er der et menupunkt der hedder “Slet” – her finder du tre forskellige måder at slette dine uønskede billeder på, blandt andet den som dagens Quip handler om.

D5300_Selt-en-dato-01

Billedvisningsmenuen gemmer kort sagt på de informationer, der omhandler visningen eller håndteringen af de billeder, der ligger på kameraets hukommelseskort.

 

Under punktet “Slet” er der tre enkle valg: “Valgte”, “Vælg dato” og “Alle” her er det selvfølgelig “Vælg dato” vi skal have fat i for at slette efter dato – tja det er jo slet ikke så indviklet 😉

D5300_Selt-en-dato-02

Herefter er det bare at finde den, eller de ønskede dage man gerne vil slette, markere dem og så trykke “OK”, så sletter du alle billeder på de ønskede datoer!

Men husk at formattere kortet en gang imellem, det gør det meget nemmere for kameraet, når den skal gemme dine pletskud. Hvis du vil formatere på en nem måde, så tjek dette Quip 

Bemærk at det kun er på forbrugermodeller, at denne funktion er tilgængelig.

OPSÆTNING

Denne funktion kræver ingen særlig opsætning!

 

SÅ ER DET OP TIL DIG

Så er bolden på din banehalvdel, og jeg glæder mig til at se, om du kan “oversætte” dagens Quip til dit kamera. Hvis opsætningen er den samme på din model, så smid også gerne lige en kommentar, så andre kan se, hvilke modeller der har samme opsætning!

Hvis man lige skal skubbe lidt til Canon-folket – det kan et Canon kamera da ikke, kan det?

Husk der er street kredit på spil!

 

FÅ DIT QUIP PÅ FOTOMALIA

Hvis du har en funktion, som du tænker kunne blive til et godt Quip, eller hvis der er en funktion i dit kamera, som du godt gad, at vi skulle lave et Quip om, så send os en mail, og så kan det være, at vi smider dit Quip op allerede i næste uge!

Du kan maile til os lige her!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os