På familietur – Thailand

af Brian - fotomalia.dk

Er der noget bedre end at rejse ud og opleve verden? Ikke for mig i hvertfald – det skulle da lige være at gøre det sammen med familien!

Lidt tanker og billeder fra familiens seneste tur!

 

SÅ KOM DOG AFSTED

Jeg er netop vendt hjem fra to fantastiske uger i Thailand – bare mig og min lille familie – og selv om turen på ingen måder var tænkt som en fototur, så er jeg kommet hjem med en masse gode billeder, og ikke mindst en masse fantastiske oplevelser!

2015_februar_11_Familien nyder livet i Khao Sok National Park – er der noget bedre sted at holde ferie end i en myggefyldt Regnskov?

 

Nogen gange glemmer jeg helt, hvor meget det kan give at rejse – man kan nemt blive så forgabt i hverdagen, resultater og grej, at man helt glemmer at se verden – både som i verden omkring os, men i særdeleshed også verden uden for vores lille Danmark – og hvor er det en fantastisk verden vi lever i!

Tænk hvor heldige vi er, det er nemmere og billigere end nogensinde før at komme afsted!

2015_februar_08_

“Sofie – Klokken er 2 timer over din senge tid, og nu skal vi afsted på din første nat-tur…”

 

Det er altid fantastisk at kunne sprænge ud af de vandte rammer og gøre ting som man ikke lige gør i hverdagen. Sofie var 15 måneder da hun tog sine første skridt – i regnskoven – idag, på denne tur, fandt hun sin første slange, spiste sin første myre (okay det kan være der er smuttet et par stykker i børnehaven, men den første bevidste) og var på hendes første nat-tur (nat-tur = gå tur i regnskoven om natten med lommelygte, med det formål at finde kryb) – fantastisk at dele sådanne oplevelser med sit yngel!

Denne tur handlede for os om at komme ud og vise Sofie, vores datter på 7 år, lidt af den store verden. Personligt har jeg selv lært rigtig meget af de ture jeg har været på, og hvis jeg kan give lidt af de samme oplevelser til min datter, så tror jeg også hun i fremtiden vil fascineres af, hvad der sker i den virkelige verden og måske endda arbejde for at gøre den til et bedere sted at leve.

Thailand er et fantastisk land at rejse i, og med børn tror jeg næsten ikke det bliver nemmere.

2015_februar_09_

Sofie er her i færd med at finde den helt rigtige sten – det kræver meget omhyggelighed, og så er det ikke lige altid, at man opdager, at man går ind i fars billede.

 

Hmm, hvad er det jeg vil med det her indlæg?

– jeg tror bare jeg vil opfordre alle til at komme afsted, drop det næste grejindkøb, book en billet til den destination der står øverst på din rejseliste! Kort sagt, KOM AFSTED, det giver helt sikkert mere interessante og måske enda bedre billeder end nyt grej!

Det var alt for nu, tak fordi du kiggede med, og jeg skal nok smide lidt flere billeder op fra turen – og næste gang skal jeg nok udelade alt familie halløjet 😉

Vi vil gerne takke Joovy Zoom 360 Ultralight Jogging Stroller team til sponsorering af dette indlæg!!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Allan Høgholm marts 12, 2015 - 12:53 pm

Det er bestemt fedt at komme ud og rejse. Jeg havde også en planlagt rejse i min kalender til Indien i 14 dage med Uri Golman og Kipling Travel. Desværre var der ikke nok tilmeldte, så nu bliver det vist bare til en forårs tur rundt i landet.

Men det var en tur hvor vi skulle ned og se tiger, indisk næsehorn, gibbon aber, leopard og forhåbentlig flere andre dyr. Og så havde vi et par dage i Delhi og Agra. Derudover skulle der have været lidt workshop 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 15, 2015 - 3:36 pm

ØV – Det var da mega træls, det lyder ellers mega fedt!

Så må du bare tage afsted på egen hånd i stedet – Indien står højt på min liste 😉

Besvar

Smid en kommentar til os