På vej tilbage

af Brian - fotomalia.dk

Så er vi ved at være klar igen! – Nu har der jo været lidt stille er på FotoMalia den seneste tid, og forhåbentlig er der nogen der har savnet os, jeg glæder mig ihvertfald til at komme tilbage og skrive lidt igen!

SIDEN SIDST

Siden 30 april er det faktisk kun blevet til ET indlæg, og det er selvfølgelig slet ikke i orden, og det bliver der lavet om på fra nu af!

Der har sku været tryk på, men jeg har som i kan se brugt meget lidt tid på at tage billeder – Jeg har været projektleder på Regnskovens store nyhed “Danmarks Parken”, som åbner i morgen og det har krævet alt min tid og koncentration.

Men i den forgangne tid opdagede jeg pludselig at jeg havde et billede i “børsen” – sejt – det tror jeg er første gang… Det er altid fedt at se sine billeder på tryk!

Selv om der ikke har været så meget tid til billeder, eller til bloggen, har jeg stadig haft gang i nogle spændende tig, og jeg glæder mig helt vildt til den næste tid, der skal nok blive massere at skrive om!

Jeg har faktisk bla. haft et Nikon D800 igennem “butikken”, så det regner jeg også med at jeg laver et lille indlæg omkring.

Faktisk har jeg en kæmpe bunke af spændende grej liggende på mit bord, som bare venter på at blive brugt – så der kommer nok en del grej indlæg den næste tid!

BILLEDER?

Jeg har som stort set ikke taget nogen billeder de sidste to måneder, og det kribler i mine fingre for at komme igang – i morgen skal jeg kæmpe med resten af verdens pressen når der er royalt besøg i regnskoven – det bliver sku fedt!!!

Jeg glæder mig over at være tilbage, og kan slet ikke vente med at dele den kommende tid med jer!

Nåå ja, også er der jo den der timeslice video…. Den er faktisk klar, og kommer på bloggen… senest mandag!

 

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Axel From L juni 23, 2012 - 3:29 am

.. dejligt, at du har færdiggjort så smukt et projekt – velkommen tilbage, fyr nu løs ..

Besvar
Søren Skovsgaard juni 23, 2012 - 12:41 pm

Jubii!!!

Besvar
Lennard juni 25, 2012 - 9:42 am

Velkommen tilbage – så sker der noget igen 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os