Omstrukturering af Ugens billede og Læsernes galleri!

af Brian - fotomalia.dk

Som nogen måske har lagt mærke til, så har Læsernes galleri og Ugens billede ikke helt kørt som det plejer de sidste par uger – men det laver vi om på nu.

Læsernes galleri er tilbage i en ny og forhåbentlig forbedret form.

 

LÆSERNES GALLERI

Lad mig lige kort opfriske hvad det er “Læsernes galleri” går ud på.

Kort sagt, så er det din mulighed for at dele dine pletskud med de tusinder at fotoentusiaster der kommer forbi FotoMalia hver uge – og så er det din mulighed for at få en fast plads blandt “Ugens Udvalgte” for på denne måde at blive foreviget her på FotoMalia.

Alt hvad du skal gøre for at være med i legen, er at uploade dit billede i “Læsernes Galleri“, og så har du altså mulighed for at blive udvalgt, få lidt konstruktiv kritik, og blive en del af en unik flok af fotografer der ligger her på FotoMalia. Ugens Udvalgte bliver offentliggjort hver søndag, og efter offentliggørelsen, starter legen forfra og du har altså mulighed for at lege med igen, med et nyt billede.

Selv om vi nu laver lidt om, så er det kun i nogle af de praktisk e ting, legen og konceptet kører altså videre som altid!

NYE TIDER

For at optimere oplevelsen med Læsernes galleri vil der fremover kun ligge to gallerier i vores gallerimenu – et med ugens læser galleri (der hvor du skal uploade dit billede), og et med alle de billeder der er blevet udvalgt i ugernes løb.

Det betyder med andre ord, at man nu nemt kan gå tilbage og se de billeder der er udvalgt igennem tiden, og nemt finde de billeder der er aktuelle for den uge vi er i nu. Dette gør det forhåbentligt nemmere at finde frem til, hvor man skal uploade sit pletskud og hvor man finder Ugens Udvalgte!

Det betyder dog også, at alle de billeder der IKKE bliver udvalgt forsvinder fra FotoMalia’s side – det var her vi løb ind i problemer, da vi pludselig havde flere GB læserbilleder på vores site 😉

 

UGE 38

Uge 38 er gået lidt i kludder, og derfor vil denne uge blive slået sammen med Uge 39 – derfor vælger jeg ikke tre billeder idag, men dem der har sendt ind i løbet af denne uge vil selvfølgelig være med i uge 39.

Men for at der er lidt godter at kigge på på sådan en dejlig søndag, så får i her alle dem der er blevet udvalgt i år!

 

Tjek lige Ugens Udvalgte for hele 2013! – Klik her

 

Wow, der er ved at være nogle gode billeder i det galleri, og jeg ville være stolt af at ligge der sammen med alle jer dygtige fotografer  – kune du også godt tænke dig at være med, så har du jo en ny chance hver uge!

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=73]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 38

[nggallery id=73]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

Nå, vi håber der er masser der vil lege med, og at vi med de nye tiltag kan sætte fut i legen igen!

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Søren Skovsgaard september 29, 2013 - 12:03 pm

I forrige uge var jeg en tur forbi regnskoven og fik blandt andet leget lidt med min 300mm, og et af billederne blev dette portræt af en Victoria Krondue.

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 4, 2013 - 3:11 pm

Tak for bidraget – det ser godt ud, men det er jo også et dejligt sted at fotografere!

tak for lån at kanonen!

Besvar

Smid en kommentar til os