Øl, øl og mere øl….

af Mads - fotomalia.dk

Så har jeg været lidt i gang igen – eller dvs. billedet er faktisk fra i sidste uge.

Beer swap

Emnet går ud på at man skal byttet et eller andet i et billede ud med noget øl-relateret. Og det skal altså lige siges at folk er meget kreative, hvad det angår.

En ting jeg måske ikke har nævnt omkring konkurrencerne på Worth1000 er; at det selvfølgelig også er forbudt at lave billeder, som ligger alt for tæt op af det som tidligere deltagere har lavet. Dvs. at hvis jeg nu følte at jeg kunne lave et par endnu federe øl-støvler, som var det billede der vandt “Beer swap 6”, ja så ville jeg blive disket.

Øl-shot

Mit bud endte med at blive et mix af to billeder:
1. En kasse dåseøl, set fra oven
2. En revolver

Det tog mig dog ca. 1. Times tid at finde frem til, hvad billedet skulle være, og lidt fejlforsøg men det
var rimeligt simpelt at lave og tog ca. 15 min. at gøre færdigt, da jeg endlige havde fundet de rigtige billeder.

Resultatet

Her er resultatet og jeg endte på en 2. Plads 🙂 dejligt.
– forsat god onsdag!

20130407-202508.jpg

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Kurt Hansen april 10, 2013 - 12:37 pm

En af dem står der mit navn på!!!

Original idé 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk april 10, 2013 - 12:38 pm

Det gør der i hvert fald Kurt! 🙂

Besvar
Lennard april 10, 2013 - 3:02 pm

COOL ide …….. du er godt nok kreativ – fuldt fortjent 2. plads.

Men det er flot udført – du burde snart tage ud og undervise i det, jeg er ihvertfald klar deltager hvis du skulle komme til djævleøen engang – eller hvis du skulle have lyst til at undervise i en fotoklub herovre så tror jeg også, at jeg kan skaffe sådan en til dig;-).

Ha’ en god dag.

Besvar
Mads - fotomalia.dk april 10, 2013 - 3:27 pm

Tak Lennard 🙂 Har overvejet at lave et oplæg et par gange. Er bare i tvivl om hvordan en god aften skulle stykkes sammen. For det bliver måske kedelig i længden at se et billede blive lavet. Men måske bare udvælge et par composits og så lave et “break-Down” af filernes opbygning. Og så god tid til “hvordan-laver-du…”-spørgsmål 🙂
Jeg tænker videre og siger til, hvis jeg engang får noget igang 🙂
Tak igen. – hilsen Mads

Besvar
Kasper - fotomalia.dk april 10, 2013 - 6:25 pm

Det er fandme cool Mads!! Du har fanget de to ting der tænder mig mest, våben og øl!! Og netop i den blanding 🙂

En god PS aften kunne starte med øl, så kan det ikke gå galt.

Besvar
Mads - fotomalia.dk april 10, 2013 - 10:45 pm

Kasper – det var dig der gav mig inspiration til billedet 😉

Besvar

Smid en kommentar til os