Kitty The Knight

af Mads - fotomalia.dk

Hej folkens

Jeg har efter flere måneders photoshop-tørke taget mig sammen og leget lidt.

Dyr i rustning

Dagens konkurrence var: Iklæd et dyr en rustning. Som sagt så gjort. Som altid gik jagten igang med at søge på sources, som skal samles til et billede.

Jeg fandt frem til at jeg ville iklæde en sød lille kattekilling en rustning.

Sources

Her er kan i se mine sources
knight-sources

Resultat

Her kan i set puslespillet samlet efter ca. 3 timers arbejde.

Kitty-The-Knight

Små tilretninger

Jeg troede egentlig at jeg var færdig med billedet – men da jeg åbnede billedet dagen efter (i søndags) lavede jeg lidt småjusteringer: Katten fik ny hale, et muse-karine i bæltet, små læder-remme ved anklerne, der blive lavet lidt snor som følger bæltet og remmene ved fødderne, samt lidt snor om sværdets håndtag. Der var lidt fejl med nogle drop shadows i venstre side som blev fjernet.
og så nåede jeg frem til dette resultat:

Kitty-The-Knight_new

Placering

Konkurrencen er NETOP afsluttet og jeg vil sige at niveauet ikke skuffede – mega fede chops i denne konkurrence. Der var helt sikkert en klar og megafortjent vinder. Men resten af top 5 har ligget og skiftet plads, så jeg er mega glad for at være med der. Jeg endte på en 4. Plads ud af de 17 deltagende. Rigtig lækkert!!

That’s all folks.

Håber i har det godt – beklager igen at jeg har ligget lidt på den lade side med både indlæg og tuts. Har rigtig meget om ørene.

God dag og forhåbenligt snart ordenlig sommer!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk juli 2, 2013 - 8:26 am

Fuck det er fedt Mads!
De “små” rettelser du har lavet på det nederste billede gjorde det hele, den “blender” (er det et ps udtryk?) meget bedre ind og muse kraniet er genialt! 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk juli 2, 2013 - 8:47 am

Hey Kasper 🙂 Takker for de rosende ord 🙂
.
Blender er et rigig fint udtryk – du er dygtig! hehe
.
Jeg ville gerne have haft mere spas med i billedet. Jeg havde flere ting i tænkeboksen: En galge i baggrunden med en hængt rotte, eller en bunke muse-lig og så en form for musefælde-guillotine. Men det tiden var ikke til det og måske ville det have taget for meget fokus fra katte-ridderen 🙂

Besvar
Kasper - fotomalia.dk juli 2, 2013 - 2:09 pm

Ha ha ha 🙂 Ja det kunne også have været fedt med de detaljer!
.
Brian… Det ER personligt!!!!!

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 2, 2013 - 11:27 am

Hva satan… Nu har jeg postet i flere måneder uden en eneste lyd fra dig…. Hmme er det personlig hetz i kører eller?

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 2, 2013 - 11:29 am

Det er sgu fedt lavet det der – Godt arbejde! og dejligt at se at der måske er kommet lidt hul på tørke boblen 😉

Besvar
Anja Robanke juli 5, 2013 - 9:12 pm

Så fedt lavet Mads, og tillykke med 4. pladsen!! Jeg kender Worth1000 og der er virkelig nogle dygtige folk imellem, så det er så fedt du er i top 5!
.
Og kender godt det med, at man lukker ned og sover på den. Det skal man faktisk, for man skal have friske øjne på, inden man smider det op 🙂
.
Igen pisse fedt lavet!!

Besvar

Smid en kommentar til os