Kirsten Kjærs Museum – verdens hyggeligste ramme til BUB

af Carsten Krog Pedersen

Den forløbne weekend har vi netop afsluttet forårets udgave af vores populære fotokursus – Kreativt Naturfoto.


Nok er vores kursus i Kreativt Naturfotografi populært, men det går ikke uden glade, åbne og undersøgende kursister. Vi har endnu en gang været så heldige at have et hold kursister, som med glæde, humor og gåpåmod har gjort denne weekend til endnu en fantastisk og helt speciel oplevelse.

Blomster

Kurset som jo omhandler teknikker, som de fleste sjældent bruger i hverdagen, men som kan være med til at danne grobund, for en lidt anden måde at tænke fotografi på, fik vist temaet; Hvad hedder det på dansk, denne gang.

Derfor blev der arbejdet med BKB (oversættelse fra engelsk ICM – Intencional Camara Movements) Den danske oversættelse blev altså til Bevidst Kamera Bevægelse.

Strandvaskeren

Man må påregne også at være lidt skuespiller på dette kursus

Samme fordanskning var BUB et udtryk for. Jeg ved dog ikke om der findes et engelsk ord for dette. Men BUB står naturligvis for Bevidst Uskarpe BIlleder.

Gult og grønt

Mindre flatterende var det med udtryk som BSU – bevidst slørede undervisere, men her må naturligvis være tale om andre kurser deltagerne havde været på.

Udsigt
Opgave blev udført på Bulbjerg
Hygge
tid til lidt ro mens bogen Vingesus bliver studeret
Jesper fotografere blade
Jon holder pause (igen)
På jagt efter blomster

Har du lyst til at lege med en anden gang, så afholdes næste kursus i weekenden d. 31. august – 1. september, og her er allerede solgt halvdelen af de 12 pladsr, så man skal nok være en smule hurtig.

Se mere her: Kreativt Fotokursus

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os