Kigger du på billeder?

af Theis Poulsen

Dagens spørgsmål på en mandag, kigger du egentlig på billeder? Her er et lille opråb og en masse steder du kan finde inspiration. 

Inspiration

Som fotografer bør vi altid søge inspiration og den kan komme i rigtig mange forskellige udformninger. Her vil jeg dele et par af de steder jeg henter inspiration også håber jeg rigtig meget at i vil lege med i kommentarerne.

Fortæl os hvor i finder inspiration

Instagram

Du kender helt sikkert allerede Instagram og i mine øjne er det også et sted du som fotograf godt kan bruge lidt tid. Pas dog på med at kigge på de mest populære hastags eller på søge siden. Ofte er det de samme ting som går igen og igen.

Find nogle fotografer der inspirerer dig og følg dem. Tænk også ud af boksen, find modeller, makeup artister, designere, grafikere, retouchere og andre kreative folk.

Et lille tip er at du kan følge et hashtag, så finder du et hashtag med fedt indhold kan du faktisk følge det lige som du kan med en person.

Retoucher: https://www.instagram.com/dgtlcraft_postproduction
Fotograf: https://www.instagram.com/marieb.photography
Makeup Artist: https://www.instagram.com/malenekirkegaard
Model bureau: https://www.instagram.com/scoopmodels
Street art: https://www.instagram.com/urban_streetart
Magazin: https://www.instagram.com/one_magazine
Hashtag: https://www.instagram.com/explore/tags/myspc/

Pintrest

Nok det mest billede basserede sociale medie du kan finde og helt sikkert et sted du bør være som fotograf.

Pintrest er et rigtig fedt sted at finde inspiration. Du kan søge på stort set hvad som helst og blive druknet i et visuelt feed. Du kan lave dine egne boards og gemme det du finder. Du kan også dele boards med andre så i alle kan gemme og se hvad der er på jeres “opslagstavle”.

Det er en rigtig god måde at lave moodboards på.

Funktionen “more like this” som kommer frem under et billede når du ser det i stor, er guld værd. Den gør det muligt nemt at forsætte ud af en tangent også selvom man måske ikke selv har en præcis ide om ens søgeord. Visuel billede søgning er lige noget for os fotografer 🙂

about the LOVE for great images – pintrest board jeg har lavet

Creative Boom

https://www.creativeboom.com/inspiration/photography/

Ikke så meget pjat, her kan du få et skud inspiration og det er helt sikkert et site der er værd at gå på opdagelse i.

Husk også at du kan tjekke mange andre kreative områder en fotografi og stadig hente inspiration over i din foto verden.

Burn magazine

https://www.burnmagazine.org/

Her kan du finde en masse forskellige fotografers forskellige projekter. Variationen er stort og langt fra det pæne og polerede du ofte finder på Facebook og Instagram.

NOOR

https://www.noorimages.com

Noor er en non profit orginasation der arbejder for at fremme forståelse og et bedre og mere positivt på verden og det sociale. Det gør de med fantastiske visuelle fortællinger, som du helt sikkert bør tage et kig på.

LensCulture

https://www.lensculture.com/

Er du til udfordrende og contemporary fotografi så bør du helt klart svinge en tur forbi LensCulture og gå opdagelse i deres univers. Vi har alle godt af at blive udfordret på det visuelle og det her er helt sikkert et sted hvor du finder den udfordring.

Inspiration Grid

https://theinspirationgrid.com/

Et rigtig godt site hvis du vil have et kreativt indspark, men måske ikke lige ved hvor det skal komme fra. Her kan du browse, blive inspireret og imponeret. Der er selvfølgelig også mulighed for at søge, men prøv og udfordre dig selv med noget lidt andet.

Hvor finder du inspiration?????????????????????????????

Nu har jeg samlet en lille liste, som vi kan starte med. Nu er det din tur, kom med links til de steder hvor du finder inspiration. Fortæl også gerne lidt om dem og hvad der gør dem spændende.

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os