Capture One Pro nu med studierabat

af Jakob Kjøller

Nogle sværger til Lightroom, andre til Capture One, så er der mig der bruger begge dele. Men det ændre ikke på, at det er to dyre licenser, især hvis man er studerende.

Det har Capture One nu gjort noget ved.

65% procent i rabat

Normal pris er der den beskedende prislap på CO, der siger 1.640,00 kr, hvis du altså binder dig for et år af gangen. Men med den nye studierabat der lige er kommet, rammer den studerende en pris helt ned på  575 kr, hvilket er en markant besparelse på ca 65%, hvis man ellers lige står og mangler det 😉

Nu skal det her ikke blive en kamp om Lightroom (LR) vs. Capture One (CO), da det er noget der i den grad (lidt alla Canon vs. Nikon vs. Sony) kan trække grænserne op og personligt bruger jeg begge værktøjer, da de hver især har forskellige fordele og ulemper.

Men er du studernede og har længtes efter at få fingerene i CO, uden at det går ud over SU’en, vil jeg anbefale dig at tage et  så smut ind på www.captureone.com/student og se om det er noget for dig.

Lidt historier skal der da også med 🙂

Annie Lai

Annie Lai er en kinesisk modefotograf med base i London, England. Kommer fra en blandet kulturel baggrund, integrerer hendes arbejde østlige og vestlige æstetik. Hendes fotografering fejrer subtilitetskunsten med øje for flygtige, unikke øjeblikke. Annies arbejde vises i publikationer som Vogue, Harper’s Bazaar og New York Times Travel, og klienter har inkluderet Mulberry, Uniqlo, Charles & Keith, Mr. Porter og British Fashion Council.

Jesper Palermo

Den danske fotograf Jesper Palermo oprindeligt skolede på gaden, fik senere en bachelorgrad i visuel kommunikation fra den danske skole medier og journalistik. Jesper skyder både digital og analog og arbejder nu i sit tiende år som freelance fotograf. Tidligere med base i Berlin, hvor han også drev en videoproduktionsvirksomhed, kan Jesper nu findes i sit centrale Københavns studie eller rejse verden rundt med skud, skabe billedkunstserier og kunstværker til personlige projekter eller større kommercielle mærker.

Thomas Skou

Den danske fotograf Thomas Skou tager billeder for at fortælle historier. Han lancerede sin professionelle karriere i København i 2008, efter at have arbejdet med fotografering siden 2005. Hans rene stil viser den nordiske følsomhed med fokus på naturligt lys og en intim tilstedeværelse og dybde i sit arbejde.

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os