Jule frokost, og det der følger med!

af Brian - fotomalia.dk

Pyyyyhhh det er altså meget hårdt at være til jule frokost, specielt når det er den eneste dag på året man drikke det dersens alkohol..

Nå dagens indlæg bliver kort, men I skal da ikke snydes for et lille jule link!

Hakkebøf

Jeg har det mindre optimalt, og faktisk vil jeg sige, at noget af det værste i verden – er tømmermænd!! Det er jo så tåbeligt at man drikker når man ved, at man er døden nær dagen efter… Men tilsyneladende har jeg ikke helt lært det endnu…

Nå det I skal kigge på i dag, er ikke noget fra den fantastiske julefrokost som jeg var til igår sammen med mine kollegaer fra regnskoven.  I dag får I faktisk kunne et billede, for jeg orker ikke skrive noget fornuftigt, og

I vil alligevel bare på skattejagt!

Selvlysende svampe – Eneste lyskilde er svampen selv!

Som sagt, jeg vil ikke skrive så meget mere, for nu vil jeg over på sofaen og slappe af – Men vent, I skal jo lige huske at finde et link, og trods mine tømmermænd har jeg fundet det ondeste sted, som jeg ved, at i hvertfald Kasper får problemer med, og lur mig om der ikke også er et par af jer andre der får et ekstra gråt hår eller to! Men fortvivl ej, hvis I ikke finder det, så er det jo bare et lod i mangler!

Samlede Links

Nu er vi alt i alt oppe på 4 links – med andre ord, der er et link at finde idag!

Og husk, det er altså kun links der ender på et produkt på Goeckers webshop der tæller, og husk det er selve URLen som I skal maile til os!

 

Relateret indlæg

26 Kommentarer

Mr Click Click december 3, 2011 - 7:54 pm

Ha, fundet 🙂

Besvar
Brugerfladedesigner Lars Holmgaard december 3, 2011 - 8:27 pm

Muhahaha. Også fundet her! 🙂

Besvar
Kim Merrild december 3, 2011 - 9:39 pm

For svær! Kunne ikke finde noget eller forstå opgaven… 🙁

Besvar
Mads - fotomalia.dk december 3, 2011 - 10:57 pm

Kim jeg er med dig på denne her – tror Brian har kigget lidt for dybt i flasken i går . Jeg har tjekket alt: markeret alt tekst for at se om der skulle være skjulte links, tjekket billedets oplysninger, billedets “alt” tekst, gemte linier.
.
Jeg giver op!

Besvar
Kim Merrild december 3, 2011 - 11:09 pm

Mads jeg er ikke lige kommet sønderligt videre, men synes omvendt at det heler ikke skal være fooor nemt. Problemet er bare at jeg skal hae fundet ud af hvordan man evt. finder skjulte budskaber på en hjemmeside. Indtil videre har Google hacks ikke gjort det store for at fremskaffe et resultat… arbejder på sagen! Og af en der er underdrejet som følge af mild alkoholforgiftning, så må jeg sige jeg er dybt imponeret, da jeg kun drak to øl i går og ikke var til julefrokost! O_o

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 4, 2011 - 8:36 am

Hej Kim.
Jeg har heller ikke fundet linket. Jeg var sikker på at det havde noget med billedteksten at gøre – men nej..
Nu har jeg sat mine russiske KGB venner på opgaven, finder de heller ikke noget, tager de simpelthen bare op og torturerer koden ud af Brian. – De er meget effektive!
.
Brian! Det er i din helt egen interesse at fortælle os hvor koden ligger!! Til jer der har fundet den, hvis i dækker over det, så bliver i anset som medskyldige og bliver straffet herefter!!! 😉
GIV MIG DEN KODE NUUUU!!

Besvar
Henrik Vind december 4, 2011 - 12:15 am

ikke fundet det 🙁
Er vi sikre på det er der?

Besvar
Dagens december 4, 2011 - 12:45 am

Den var nem 😉

Besvar
Gorm Branderup december 4, 2011 - 2:34 am

Fundet, det var det sejeste sted!

Besvar
Lars Holmgaard december 4, 2011 - 8:22 am

Personligt synes jeg slet ikke det er sjovt, hvis det bliver for nemt – der skal være en god variation i udfordringen, hvor nogle er (for) svære og nogle er (for) nemme for nogen. Det her er den bedste julekalender jeg har haft og jeg glæder mig lige så meget til at være link-detektiv som min 5-årige søn, der hver morgen vækker os ved at LØBE ud af sengen for at få tøj på og åbne hans Cars II julekalender.

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 4, 2011 - 8:52 am

Tusind tak for komplimentet Lars! 🙂
.
Jeg springer også selv ud af sengen for at finde links når mine medbloggere har lagt op. Når man så finder en som er så smart gemt som denne, så starter dagen jo fantastisk 🙂

Besvar
Kim Merrild december 5, 2011 - 9:25 am

Jeg giver dig ret Lars! Overvejer stadig om det der Mensa medlemsskab ville være nemmere, end at finde lodder i Brians skattejagt her på siden… ;-D

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 4, 2011 - 8:47 am

AAAAAAARRRRRRRGGGHHHHH BRIAN!!!’
.
NU fandt jeg linket!!!!! Jubiiii.
.
Til jer der ikke har fundet det, mine medbloggere laver ofte jokes om hvor mindre bemidlet jeg er når det gælder datamaskiner, men hvis jeg kan finde den, SÅ KAN I OGSÅ!!
.
Det var det eneste sted KGB ikke havde kigget – pyha, der var du heldig Brian 🙂

Besvar
Jacob Almtoft december 4, 2011 - 10:47 am

Det var dog frustrerende… har sågar gennemlæst kildekoden… men indtil videre uden held!

Besvar
Jesper Videbæk december 4, 2011 - 11:54 am

Damn – jeg giver op. Slået af en ussel alkoholiker. Det er sgu sølle!

Besvar
Mads - fotomalia.dk december 4, 2011 - 1:46 pm

Hahaha 🙂 jeg er også stadig på bar bund. Overvejer at logge ind og ændre Brians indlæg og indsætte et link som er lettere at finde 😉

Besvar
Jesper Videbæk december 4, 2011 - 7:34 pm

God idé. Må jeg foreslå Hakkebøf – det kan man da finde.
Men ellers har jeg en en plan om en lille stump kode der sender en mail til Brian på hver eneste produktnummer på Goeckers hjemmeside. Så kan han sidde der og klikke lige til juleaften.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 4, 2011 - 7:46 pm

Hmm det var vist det man kalder tilbage slag…
.
Men Jesper – fat mod, det skal nok komme til dig!

Besvar
Mike december 4, 2011 - 12:26 pm

AHAAAA, fundet 😉

Besvar
Christian december 4, 2011 - 2:26 pm

KASPER!?!?

– JEG TROEDE VI HAVDE EN AFTALE!!!

lige nu er det DIG der dækker over det nu…. du har 1 time, ellers kommer mine kammerater fra Navy seals… tik.tak.tik.tak….

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 4, 2011 - 2:31 pm

Åååhh den glade juletid!
.
Der er jo ikke noget der er umueligt, for den som bære viljen i hjertet!
.
Også bare for at gnide lidt salt i – Kasper har faktisk fundet det rigtige link!

Besvar
Søren Skovsgaard december 4, 2011 - 9:26 pm

For H****de da, så føler man sig dum, har været omkring den rigtige løsning tidligere i processen i dag, men bare ikke kigget ordentlig efter, og i stedet fået alle mulige andre ideer til hvordan i kunne skjule linket.
.
Nå, men nu er jeg da med igen, omend jeg lige skal have sendte og verificeret linkende hos den højt beærede jury, nå, det må blive en anden dag.

Besvar
Christian december 4, 2011 - 10:20 pm

Så kan jeg endeligt gå glad i seng…
– syntes det er godt gået at man syntes den er nem 😉

– der havde du virkelig oppet dig brian!

Besvar
Frederik Overgaard december 4, 2011 - 10:30 pm

Hov, linket er da fundet – godt gået i den tilstand Brian 🙂

Besvar
Kim Merrild december 5, 2011 - 9:27 am

Enig Frederik! Man skal bestemt ikke undervurdere Brian i den tilstand… kors hvor man skal stå tidligt op for at følge med!!! :-O

Besvar
Hvordan finder man links og vinder julekalenderkonkurrencen?: FotoMalia december 6, 2014 - 4:23 pm

[…] men nu hvor jeg har fundet Brians “Tømmermandslink” link før min medblogger Mads (som nu ligger med dybe depressioner), føler jeg mig i den rette rolle […]

Besvar

Smid en kommentar til os