Verdens sejeste battle scars – Jaguar vs. GoPro Hero 4

af Brian - fotomalia.dk

Det er noget af en oplevelse at blive slæbt med rundt af en jaguar – lidt uhyggeligt, og MEGET spændende!

Heldigvis stod jeg trygt uden for anlægget og kiggede på min lille skærm, mens den 50 kg tunge kat slæbte rundt med mit fine nye GoPro-kamera!

Opgaven lød på at lave to spændende video fra Regnskovens jaguarfodringer – En i et træ, og en under vand… Fedt tænkte jeg, vi skal tæt på!

 

FODRINGSFORSØG #1

Første forsøg var trætoppen, så fem meter op i et træ med mig og mit GoPro – det er heroppe jaguaren skulle fodres – med et bloddryppende rådyrlår dinglende foran mit ansigt fik jeg monteret mit GoPro. Det skulle jo tæt på, så det kom det, cirka 10-15 centimeter fra låret spændte jeg kameraet godt fast – monteret på GoPro´s fine gooseneck tænkte jeg, at alt ville være i den skønneste orden!

Jag---Bri

Ja sådan ser man cirka ud, når man står i toppen af et fodertræ og vurderer om kompositionen er rigtig… 

 

Jeg er helt klar over, at tingene sjældent går som man forventer, men udfaldet af opgaven havde jeg nok aldrig gættet… Alt gik fuldstændigt som planlagt, lige indtil det gik helt galt.

Men okay – hvis nogen skulle teste om et GoPro Hero 4 kunne holde til at blive tygget på af en jaguar, så skulle det vel egentlig også være FotoMalia.

Tjek videoen ud og se hvad der sker!

 

Utroligt nok overlevede kameraet – men mere om det senere…

Det var forholdsvis nemt og relativt sikkert at lave denne video – for jeg kunne fjernstyre GoPro’et via min telefon, og faktisk også løbende “downloade” videoen, efterhånden som situationen udviklede sig. Det betød at hvis Jaguaren havde besluttet sig for at splitte alt fra hinanden, så havde jeg stadig noget brugbar video!

Video nummer to var værre!

 

FODRINGSFORSØG #2

Den anden fodring jeg skulle optage foregik i vand… Eller nærmere under vand!

Det gjorde opgave lidt mere indviklet og langt mindre sikker – for der er ikke meget WiFi signal at hente når først GoPro’en kommer under overfladen! Jeg var altså nød til at satse hele butikken og håbe på at Jaguaren ikke havde fået smag for GoPro kamera, for jeg kunne altså ikke hente video løbende.

Hvis jeg skulle satse, så tænkte jeg at jeg lige så godt kunne satse stort, derfor satte jeg til denne video kameraet til at skyde 4K

 

Denne gang var det virkelig tæt på at det hele gik galt – hvis du kigge godt efter ved 1 min og 33 sek  så kan du faktisk se at jaguaren får bidt låsen af undervandshuset, og der er altså ikke andet end en lille gummimembran og trykket fra vandet der holder huset lukket…

 

VERDENS SEJESTE BATTLESCARS

Til trods for de sejeste battelscars i verden, så overlevede mit GoPro begge fodringer uden væsentlige mén. Det samme kan man dog ikke sige om den kære gooseneck – den er hermed dømt ukampdygtig og må slutte sig til bunken af grej der ikke kunne klare skærene…

Goosenecken var som sagt total smadret, den bliver svær at få glæde af en anden gang… Undervandshuset overlevede, og har nu de sejeste battle scars!

 

Næste gang mit GoPro kamera skal i byen med alle de andre GoGutter (og Gutinder), så er der vist ingen tvivl om hvem der har de sejeste Battle scars – det er da TOP sejt at være mærket af en Jaguar!

Tak fordi du kiggede forbi!

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Anja Robanke juni 18, 2016 - 8:42 pm

Fed opgave!! 🙂 Og sjovt at komme så tæt på så fantastisk et dyr. Og shit nogle negle, da den holder fast i træstammen 😉
Og ja du har klart det sejeste GoPro ever 😀

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 18, 2016 - 10:28 pm

Ja det var bestemt en af de sjovere opgaver!

Men Anja… En jaguar har altså ikke negle… Den har KLØR…! Tror altså kattene bliver lidt fornærmede hvis jeg omtaler dem på den måde!

Ret imponerende at det kunne holde til det – den tyggede virkelig til!

Besvar
Anja Robanke juni 19, 2016 - 8:33 am

Haha…. for filan da også… det er da rigtigt 😀 Pinligt 😉 Nå, men de klør er godt noget vilde!
Det lyder vildt fedt, men foruroligende, hvor man kan høre det knager helt. Der tænker man lige det ikke holder. Men ja ret imponerende!

Besvar

Smid en kommentar til os