iPad cover med tastatur

af Brian - fotomalia.dk

Min iPad er efterhånden blevet en forlængelse af min arm – ihvertfald hvis du spørger min kone – Jeg bruger den rigtig meget både på job og her hjemme, men jeg var blevet lidt irriteret over at skrive på skærmen, da jeg tit kom til at skrive N istedet for mellemrum – Hvilketnikkengørndetnnemmerenatnlæsenennsætning…

Nu har jeg fundet en løsning jeg selv er ret godt tilfreds med!

Icom trådløst tastatur Case…

Der er efterhånden en hel del tastaturløsninger til iPadén, og egentlig var min tanke at jeg ville købe Apples egen bluetooth-tastatur men så faldt jeg lidt tilfældigt over dette, fra det meget kendte Kinamærke Icom.

Icoms løsning er forsøgt elegant, men jeg må sige at materiale vælg og finish på ingen måde macher Apples produkter – jeg tror faktisk jeg har set emballage fra Apple der finish-mæssigt var pænere, og min første tanke var da også at det holder max en uge på min plade..

Nu er det efterhånden gået over 3 uger, og coveret sidder stadig på min iPad, og jeg er blevet total afhængig af det lille Kinatastatur – det er nemlig skide funktionelt!

Tastaturet sidder i coveret, kun holdt fast af et par magneter, men det sidder ret stabilt og det er aldrig faldet ud ved en fejl – til gengæld tager jeg ofte keyboardet ud, og bruger resten af coveret som stander, dette fungere mega godt når man for eksempel sidder i sofaen og skriver blogindlæg (som nu) og jeg skriver langt hurtigere og med færre fejl end, hvis jeg havde brugt tastaturet på selve pladen.

Godt og skidt!

Der er både godt og skidt og sige om denne lille Kina-Kasse, men eftersom coveret har fået lov at sidde i så lang tid, vil jeg mene at det har bestået testen og er pengene værd.

På den gode side, så er fuktionaliteten helt klart det vigtigste argument, og det er kun fordi der er pisse anvendeligt at det består FotoMalias strænge krav. Men batterilevetiden er bestemt også værd at fremhæve – jeg har faktisk kun ladet tastaturet op en enkelt gang på de 3 uger jeg har brugt det – og det har ikke løbet tør for strøm endnu!


Selve størrelsen på tastaturet er der heller ikke noget at sætte en finger på (det er 6mm tykt) og tasterne har en fornuftig størrelse og er behagelige at skrive på. Selve coveret er dog ret stort og lidt klodset – den lille elegante plade bliver lidt omformet til en klodset og lidt kikset 70’er drengetaske, men det er der sikkert nogen der vil syntes om.
Hvis vi skal runde de mindre gode punkter, så kommer design helt sikkert ind på en førsteplads, for det kunne altså godt have været lavet pænere – det er egentlig ikke grimt, mere sådan lidt kikset og jeg er sikker på at jeg nok skal få lidt røg for det når drengene for lov at lege med det – men efter et par minuters hån, når de opdager tykkelsen på tastaturet, så er en næsten sikker på at der bliver ro igen.

Det sidste punkt jeg lige vil fremhæve er teksten på tastaturet – den er ikke dansk! Det vil med andre ord sige at ÆØÅ ligge står på tastaturet – de er der, lige der hvor de plejer at være, men trykket på selve tasten siger altså noget andet. Så hvis du er typen der stadig sidder og kigger efter tasterne når du skriver, så vil dette tastatur drive dig til vandvid.

Dommen!

I mine øjne så er dette sku en fin lille gadget, og den kommer helt sikkert til at sidde på min plade til jag har fundet et bedre alternativ, hvor tastaturet og cover er integreret, og hvor der ikke er to seperate dimser der skal sættes sammen for at jeg har en fornuftig arbejdsplatform.

Jeg syntes måske at den er en tand for dyr – mest på grund af det lidt…hmm… fisne design og fordi Apple´s eget tastatur kun koster 49kr mere.

Icoms kiksede, men funktionelle, Kina løsning for 3 ud af 6 dimser – Men jeg syntes stadig det er værd at købe!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Mads november 29, 2011 - 6:51 pm

Det er sgu et lækkert cover! Fedt med det aftagelige keyboard.
Det kunne være lækkert med et billede af “tyndheden” af keyboardet. Det tiltaler mig især at du kun har haft en opladning på tre uger. Jeg tror lige jeg tilføjer lidt til ønskesedlen.

Besvar
Mads november 29, 2011 - 6:53 pm

ok – jeg kan måske godt fornemme at det er MEGATYNDT på det øverste billede. 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 29, 2011 - 10:38 pm

Hmm ja det kunne du selvfølgelig have ret i…

Det kommere en anden gang!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk november 30, 2011 - 3:26 pm

Nu har jeg set dit lækre tastatur i levende live og det ER fandme smart fundet på! Det er bare møghamrende ærgeligt at det ikke er fra Apple selv, så havde det været 100% iorden.
Jeg har en eller anden indbygget skepsis overfor Kinesiske batterier, nu har du tilsyneladende været heldig, meeeeeeeen…

Besvar
JW december 4, 2012 - 2:56 pm

Hvor kan den købes – har prøvet at finde den på nettet men uden held

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 4, 2012 - 3:08 pm

Prispresseren.dk havde den da jeg købte den…

Besvar

Smid en kommentar til os