FotoMalia is going social

af Brian - fotomalia.dk

Eller det har vi jo faktisk været i lang tid, men nu laver vi lidt om på det sååå…

Og hvis du planlægger at følge vores julekalender (jep vi gentager selvfølgelig succesen) så er det en god idé at læse med her…!

Facebook

Fra og med i dag har FotoMalia startet en helt ny FotoMalia side på facebook, og vi håber at i alle sammen vil komme ind og være med – det blir så hyggeligt… Vi vil stille og roligt lukke ned for den gamle gruppe.

Hvorfor en facebook-side? Tja selvfølgelig fordi vi håber på, at nogle af vores dejlige, flotte og meget dygtige læsere vil dele vores fantastiske indlæg med alle deres venner, men dette er faktisk ikke den eneste grund.

Over det sidste lange stykke tid har vi fået flere og flere spørgsmål på mail; spørgsmål om alt fra Photoshop og Lightroom, til Kameragrej og avanceret fototeknik, alle disse spørgsmål er selvfølgelig blevet besvaret (håber jeg), men det er jo kun en enkelt modtager der har fået glæde af dette svar –  og det skal vores nye Facebook side gerne lave om på.

Tanken er nemlig at alle disse spørgsmål, og gerne mange flere, skal flyttes over på denne side, hvor vi og forhåbentlig vores mange søde og meget, meget kloge læsere vil komme med kompetente svar!

Nå ja også er der jo julekalenderen – hmm måske der er bonus til dem der følger med på Facebook siden…

Find os lige her og så skal du bare huske at trykke på syntes godt om, så burde du være en del af vores lille nye fælleskab..

Google Plus…

Nå ja og så er der jo den nye dreng i kosteskabet…. G+ jeg har kun været der i en måneds tid, men jeg må sige at der er rigtig meget gang i fotograferne derinde..

Så der skal FotoMalia da også gerne være… og her vil der selvfølgelig også være mulighed for at følge vores færden og ikke mindst stille og få svar på spørgsmål!

Find os på G+ lige her – og husk at tilføj os til dit netværk så du kan følge med i det der sker!

Vi håber at se jer alle på Facebook eller G+..

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Kasper november 30, 2011 - 8:45 am

Håber ikke, at det går ud over den høje standard på bloggen. Der er stadig nogle få i denne verden, der ikke er på Facebook – og aldrig kunne drømme om at komme det (med mindre det pludselig bliver interessant at se moster Olgas nystoppede strømper og følge med i hvor tit græsset skal slås i Sønderjylland).

Besvar
Kasper - fotomalia.dk november 30, 2011 - 3:33 pm

Hej Kasper (fantastisk navn forresten!!).
Mange tak for de rosende ord. Du kan tro at det ikke går ud over bloggen, tværtimod!
.
Jeg må indrømme at jeg aldrig har set nogen skrive hvor ofte de slår græs i Sønderjylland, men det ville da være utrolig spændende at høre om, i forhold til mange af de andre status opdateringer folk kommer med 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os