Throwback – I´m also a firestarter – eller, Ildmaling! Part 2 af 823

af Kasper - fotomalia.dk

Jeg kan ikke være den eneste der savner indlæg fra Kasper – de var så drabelige, virkelige og nede på jorden 🙂

Det er helt rigtigt det i har hørt. Mads snyder! Photoshop er kun for folk som ikke evner at få skudet i kassen første gang og derfor må ty til billedopretningsprogrammer. tsk tsk…

Nej jeg synes nu Mads´ billede er ok, men jeg ville se om jeg ikke kunne gøre det lidt mere farligt…. og det blev det…
Det her hører nu nok mere under min meeeeget lange serie af ildmaling.

Jeg ville gerne have brugt flash til dette billede. MEN flashen havde jeg ikke da Brian åbenbart har været i min takse og har “LÅNT” min sb-800 med til et eller andet land på den anden side af kloden. Det er da utroligt! Derfor nøjes vi med det “naturlige” lys der kommer fra ilden.

Jeg indstillede hvidbalancen på 2500 kelvin – altså det mest blå billede man kan få, da ild er meget gult.

 

Jeg fandt et par brændere som kunne stå tændt uden man skulle holde knappen inde.

Tapede dem på et stativ.

Og satte stativerne så jeg kunne stå inde imellem dem og lave min ILD!!!!

Så fandt jeg de mest giftige og potente sprayflasker jeg kunne få fingrene i… håber ikke arbejdstilsynet kigger med… Man kan også bruge en god deodorant, men det havde jeg ikke da jeg godt kan lide at lugte naturligt 🙂 Eller nogle billige hårlak fra brugsen er også rigtig gode.

Nu var det bare et spørgsmål om et par prøveskud og så var den i kassen…. Det er løgn… der skulle mange prøveskud til, men det kom til at virke til sidst. Liiiige et godt råd, jeg skulle have lidt mere lys på mit ansigt og vinklede derfor flammerne ind mod mit ansigt meget forsigtigt og det skal gøres MEGET forsigtigt. Det stads jeg brugte klistrer ligesom napalm!! av av..

Nå men det var det her billede jeg havde i tankerne og det endte rimelig godt ud.

 

Jaaaa jeg ved det godt!! Den irriterende opmærksomme læser har sikkert bemærket at teksten på min trøje er væk på dette billede. Jeg må desværre indrømme at jeg måtte ty til DJÆVELENS VÆRK!! Photoshop… ØV…

Tak fordi i kigge med.

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Mads september 24, 2010 - 3:51 pm

hahahaha – fantastisk billede! Jeg vidste du gik og puslede med et eller andet sindsygt 🙂

(Du ser sgu godt ud med skæg – du minder mig om Jack Black på LSD… og hey forresten de spillede Tenacious d på P3 i dag)

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk september 25, 2010 - 8:41 am

Ha ha ha Mads 🙂 Tak for sammenligningen, han er jo verdens sejeste mand. Jeg går nu efter Obadiah Stane fra ironman 🙂 The “D” er for fedt!!

Besvar
Jacob Almtoft september 24, 2010 - 4:26 pm

Ikke den store risiko for at miste hår 😉

Super fed effekt. Har selv planer om noget med ild, men har valgt som Mads at redigerer mig ud af den livsfarlige del.

Jeg bruger klude med lampeolie… og brændende ståluld med en snor i… slyng skidtet rundt og det ser heregodt ud.

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk september 25, 2010 - 8:43 am

Hov hov da… jeg har da masser af hår… på ryggen… 🙂
I er nogle tøser med det ild, hvad kan gå galt?? 🙂

Glæder mig til at se dine billeder Jacob.

Besvar
Jacob Almtoft september 25, 2010 - 9:54 pm

De er under billedserier på min hjemmeside… havde købt ALT for lidt ståluld, det brænder forbandet hurtigt når man ilter det lidt. Sidste stykke af snoren er ståltråd… ellers brænder skidtet over.

Billederne med ildkuglerne skal helt klart forsøges igen, da det var lidt bøvlet at fokusere og eksponerer korrekt i mørke, alene og med kameraet på stativ.

Besvar
brian september 26, 2010 - 1:24 am

Ha saa er det derfor at du har saa hoeje tindinger..

Fedt….

Besvar

Smid en kommentar til os