Hvem skal på tur med en spritny Nikon D7500?

af Batman

Vinderen er fundet i vores konkurrence om lån af et spritnyt Nikon D7500 kamera med 16-80mm f/2.8-4E ED VR og en Nikon KeyMisson 170. Det blev en benhård beslutning!

 Vinderen er fundet!

Med pæn kort frist udskrev vi i starten af ugen en konkurrence om at få lånt Nikons spritnye D7500 med et lækkert 16-80mm f/2.8-4E ED VR. Vinderen fik ovenikøbet et Nikon KeyMisson 170 action kamera som måtte beholdes som plaster på såret når resten af grejet skulle afleveres igen. Alt hvad der skulle til for at have en chance var en kort præsentation af projektet eller formålet som kameraet skulle bruges til.

Det skulle vi ikke have gjort…

 

Vildt fede projekter

Man kan jo næsten ikke andet end blive uvenner med en helvedes masse fotografer når man kun kan udlåne til én. Hold kæft, hvor har I gang i en masse spændende projekter: fra streetfoto om  Brexit til isbjørnesafari på Svalbard. Og alt hvad der ligger imellem.

Vi vil jo egentlig bare helst trække i land, men det kan vi ligesom ikke. Så vi må gøre hvad vi her på Fotomalia er landets ubetinget bedste til: tage uretfærdige beslutninger.

Alle projekter blev først vasket i 90 graders kogevask og bagefter fodret til tapirerne i Randers Regnskov. Desværre fik Kasper ved et uheld slettet videooptagelserne inde vi kunne smide dem på Facebook.

Den hårde beslutning

Dem som var tilbage efter denne første grovsortering blev vurderet på to vigtige kriterier:

  1. Kan vi få gode billeder på Fotomalia? Det ville jo trods alt gavne ALLE en lillesmule.
  2. Gør D7500 en forskel for vedkommende.

Det sidste var for nogens vedkommende meget tydeligt (opgradering fra alt fra pocketkamera til gamle arbejdsheste som D90 og en masse Canon skrammel).

Især det første gav os tre finalister som vi bare ikke kunne enes om, og som vi jo egentlig skulle have udsat for en paintball konkurrence. Men det var der ikke længere tid til.

De tre var:

  • Kamilla Albek, som kom med Brexit forslaget og endda havde gang i flere interessante projekter
  • Søren Mortensen, som skulle en tur til Svalbard hvor det nok er nærmest umuligt at komme tomthændet (eller tomthukommelseskortet) fra
  • Morten Christensen, som liiiige skulle et smut til Nordgrønland, som man nu gør

Vores endelige beslutning blev ligeså hemmelighedsfuld og uretfærdig som I efterhånden er vant til fra os: vinderen er Morten Christensen!

 

 

Morten Christensen skal en arbejdstur til Thule i det nordvestlige Grønland og havde et FX kamera klar med et godt sæt objektiver. Vi vurderer at det især i tele-enden af skalaen vil komme til at gøre en afgørende forskel at han får afprøvet at arbejde med D7500s crop faktor.

Der er dog én betingelse, som vi sikkert ikke har meldt ud på forhånd: Morten Christensen, vi forventer en røverhistorie og en stak gode billeder på bloggen en gang efter sommeren! Dem betaler vi så for med hårde valuta: Street Credit!

Tillykke med præmien og pøj-pøj med alle jeres fedeste sommerprojekter! Har I lyst til at vise os noget efter sommeren, hører vi gerne fra jer!

Vi takker alle for deltagelsen og vi tredobbelttakker Nikon Nordic for at stille de flotte præmier på højkant!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Morten Christensen juli 10, 2017 - 9:14 am

Hej Fotomalia,
Det lyder supergodt. Jeg ser frem til at give den fuld gas i Nordgrønland. Jeg tager også den lille Keymission med, da turen også inkluderer dykning i polarhavet.
Jeg flyver til Grønland d. 28 juli.
Morten

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 10, 2017 - 9:28 am

Stort tillykke til dig Morten, vi glæder os til at se billeder!

Jeg har sendt dine oplysninger videre, så du burde blive kontaktet i løbet af de næste dag! (hvis ikke så smid lige ne mail!)

Igen stort tillykke og tak fordi du legede med!

Besvar

Smid en kommentar til os