Hvad vil du være når du bliver stor?

af Brian - fotomalia.dk

Drømmer du om at blive naturfotograf når du bliver stor? – Det gør Magnus på 11 også, og derfor var han et smut forbi mig i regnskoven, til en snak om hvordan det er at arbejde som fotograf i en regnskov.

 

DR Ultra LIVE

Magnus besøgte mig sammen med et film hold fra DR ultra, for at lave et lille indslag om Magnus’ praktik besøg hos mig. Under besøget brugte vi et par timer på at fotonørde, og på at få en snak om hvad det egentligt vil sige at arbejde som fotograf – vi fik faktisk også kigget lidt på nogle spændende dyr, og fik taget lidt gode billeder

_D4A8446

 

Hvis du har lyst til at se lidt af hvad vi lavede, så kan du se programmet på DR ultra i morgen i Ultra Live, som sendes mellem kl 18.10 og 18.40 – jeg håber i vil kigge med!

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Lars Holmgaard maj 17, 2013 - 11:56 am

Du har det sejeste job, Brian!

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 21, 2013 - 2:41 pm

Jeg ved det godt, og jeg klager heller ikke – tro mig 😉

Besvar
Anja Robanke maj 20, 2013 - 7:29 pm

Jeg er SÅ enig med Lars 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 21, 2013 - 2:41 pm

😉

Besvar

Smid en kommentar til os